heroimage
Professionell städning för företag och kontor
Låt oss hjälpa er till en fräsch, funktionell och trivsam arbetsmiljö där medarbetare frodas och besökare känner sig välkomna. Boka idag!
Kontakta oss

Professionell städning för företag och kontor

Den bästa företagsstädningen är den som inte märks

En fräsch, funktionell och trivsam arbetsmiljö får medarbetare att frodas och besökare att känna sig välkomna. Vår företagsstädning gör vi med samma fokus på kvalitet och omtanke som när vi städar hemma hos dig. Veckovis eller varje dag, under eller efter kontorstid, enligt en plan som passar din verksamhet.

Vad ingår?

Precis det ni vill! Vi älskar att lösa både vardagliga och ovanliga problem.

Vi sköter gärna trappstädning, golvvård, storstädning, tar hand om växter, fyller på med förbrukningsmaterial och annat som ökar trivsel och produktivitet. Vi kommer förstås med rekommendationer utifrån vår erfarenhet, men era egna behov känner ni bäst själva. För kontorsutrymmen är behovet mindre än för ett kök eller en verkstadsyta — men ni kanske har alla tre?

Vi på HomeMaid gör en fullständig kontorsstädning som låter er fokusera på jobbet och leverera resultat, helt enkelt. Resten sköter vi.

Vad kostar det?

Priset på företagsstädning varierar och beror bland annat på var era lokaler ligger, hur stora de är samt, förstås, exakt vad ni vill ha hjälp med. När ni fyllt i formuläret här nedan så hör vi snart av oss. Vi bokar ett startmöte där vi går igenom era önskemål och behov, och tillsammans bestämmer hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Sedan får ni ett prisförslag. När ni är nöjda, så är allt klart för att teckna ett avtal. Sedan kör vi igång, och ni kan snart njuta av en ren och trivsam arbetsplats!

HomeMaid som arbetsgivare

Miljö och hållbarhet

 

 

Dina kontaktuppgifter

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!