heroimage
Tvätt och strykning
Efter städningen är tvätten ofta den tyngsta sysslan där hemma.
Kontakta oss

Tvätt och strykning

Efter städningen är tvätten ofta den tyngsta sysslan där hemma. Ofta känns det som om tvättkorgen är full innan torktumlaren ens gått klart. Vi på HomeMaid hjälper dig gärna, antingen på veckobasis eller vid enstaka tillfällen. 

Vi kan göra mycket mer än bara hjälpa till med tvätten

Av erfarenhet vet vi att det minst lika ofta är sortering, vikning, strykning och undanplockning av tvätten som tar tid och energi. Vi kan självklart hjälpa till med detta. Vore det inte skönt att kunna lämna ett par maskiner ren tvätt i en hög där hemma och veta att den kommer att vara vikt, struken och undanplockad när du kommer hem från jobbet?

"Varför vi inte köpt tjänsten tidigare förstår jag inte. Har hunnit hänga med barnen även efter läxläsningen! Ulrica O"

Tjänsten kan beställas både som separat tjänst och i samband med din ordinarie hemstädning. Ett populärt alternativ är att låta oss på HomeMaid ta hand om byte och tvätt av gardiner. Vi hjälper också gärna till med städning av garderober. Vi tar på oss att tömma och städa garderoben för att sedan vika in och stryka alla kläder igen. Behövs det putsar vi givetvis också skor.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig få lite mer fritid. Vi tycker inte att helgerna ska gå åt till att bestiga ett berg av tvätt. 

Dina kontaktuppgifter

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer