Trappstädning

Det första intrycket av ett flerbostadshus är ofta trapphuset.

Kontakta oss

Trappstädning

Det första intrycket av ett flerbostadshus är ofta trapphuset. Det är viktigt att det är rent och fräscht då det på många sätt sätter tonen för fastigheten som helhet. Att ha en välstädad trappuppgång är därför viktigt för både boende och besökare. Regelbunden trappstädning motverkar dessutom slitage och gör att trappen hålls i gott skick längre. Låt oss på HomeMaid ta hand om trappstädningen i era trappuppgångar för ett garanterat fräscht resultat.

Trappstädning ger rena och fräscha trapphus

Trappstädning är ofta en tung puck i många bostadsrättsföreningars styrelser. Det kan vara svårt att hitta en leverantör som är bra och i många fall är boende mycket uppmärksamma på kvalitén i leveransen. 

Vi på HomeMaid erbjuder trappstädning med hög kvalitet och trygghet. All vår personal är kontrollerad mot så väl belastningsregister som UC, allt för att ni ska kunna känna er trygga med vem som vistas i er fastighet.

Vi arbetar också med bra villkor för vår personal och riktiga anställningar, det är viktigt för oss eftersom vi sedan 20 år tillbaka arbetat efter principen att erfaren personal gör det bästa jobbet. 

Kontakta oss på HomeMaid om ni behöver hjälp med er trappstädning.

Så här går trappstädning till

Vi tar med oss all nödvändig utrustning för att utföra trappstädningen. Allt ni behöver bistå med är tillgång till el och vatten.

Ni bestämmer själva hur ofta vi ska utföra trappstädning, och vi tar tillsammans fram ett schema som passar just er fastighet. Detta schema hjälper boende och besökare att veta när städning utförs.

Gäller det flera fastigheter kan vi självklart skräddarsy detta schema efter varje fastighets unika behov. 

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så ringer vi upp dig för en offert baserat på dina uppgifter.

Dina kontaktuppgifter