Trädgårdsarbete

Du vet väl att vi på HomeMaid kan hjälpa till på utsidan av ditt hem lika väl som på insidan?
Kontakta oss

Trädgårdsarbete

Du vet väl att vi på HomeMaid inte bara är experter på att städa rent inomhus, utan även har gedigen erfarenhet och kunskap inom trädgårdsskötsel? När gräsmattan täcks av äpplen och löv på hösten eller maskrosorna hotar att ta över på vårkanten är ett gediget trädgårdsarbete bara ett samtal bort.

Under trädgårdsarbete ryms så mycket mer än bara lövkrattning och ogräsrensning. Du kanske behöver hjälp med att slipa och olja utemöbler eller altan? Behöver hängmattan nya rep och fästen inför sommaren? Nästan oavsett vad du behöver hjälp med i trädgården finns någon hos oss som kan lösa det.

Vi är flexibla och erbjuder möjligheter för dig att anpassa tjänsten för att passa dina omständigheter. Vill du abonnera på trädgårdsskötsel så erbjuder vi detta,

Det finns en bred kompetens hos våra anställda när det gäller trädgårdsskötsel. Ring gärna och beskriv ditt problem för oss så kan vi ofta hitta rätt person och kompetens för just dig. 

Tänk på att vissa tider har vår trädgårdspersonal mycket att göra, det kan därför vara bra att planera lite i förväg om du vet med dig att du exempelvis vill ha altan och trädgård fixad inför studentskiva, kräftskiva eller någon annat speciellt tillfälle. 

Trädgårdstjänster som vi erbjuder

Det finns naturligtvis en uppsjö av sysslor som behöver underhållas under årets gång!
Vi har en ambition att kunna matcha ert behov oavsett vad det gäller för typ av trädgårdsarbete utomhus.

Urval av vad vi kan hjälpa dig med:

  • Gräsklippning
  • Kratta löv, äpplen m.m.
  • Rensa ogräs
  • Häckklippning
  • Inoljning/slipning av utemöbler/uteplatser
  • Vattna blommor i trädgårdslandet och omkring
  • Skotta snö under vinterperioden
  • Sanda gångvägar runtomkring på tomten för att undvika halkrisker
  • Salta i trädgården för att förhindra att ogräs dyker upp från första början

Även om ditt behov inte listas ovan så kan vi med stor sannolikhet hjälpa er ändå. Tveka inte att kontakta oss i formuläret nedan med mer info om vad du behöver. Vi ringer sedan upp dig och kommer tillsammans fram till något bra.

Pris på trädgårdsarbete

Kostnaden för att anlita oss för trädgårdsarbete kan variera. Prisuppskattningen beror på en mängd olika faktorer, såsom hur mycket som skall göras, vilken typ av deluppdrag som eftersöks, och beroende på var i landet samt under vilken tidsperiod. Det bästa vore därför att använda kontaktformuläret för att beskriva just dina behov och när du behöver hjälp med trädgårdsarbetet, så hör vi av oss till dig och kan ge ett rimligt pris beroende på uppdrag och omfattningen.

Dina kontaktuppgifter