heroimage
Putsning av silver, koppar & mässing
Föremål av silver, koppar och mässing behöver tas om hand även de men i ärlighetens namn är det något som brukar hamna ganska långt ner på "att göra"-listan.
Kontakta oss

Putsning av silver, koppar & mässing

Föremål av silver, koppar och mässing behöver tas om hand även de men i ärlighetens namn är det något som brukar hamna ganska långt ner på "att göra"-listan. Varför inte lämna över det till ett proffs istället, så kan du göra något roligare än att putsa farmors matsilver.

Att putsa silver för hand är tidskrävande, speciellt om man gör det vart tionde år och aldrig riktigt får in vanan. Vi på HomeMaid hjälper dig gärna att putsa upp silvret där hemma, vare sig det rör sig om bestick eller prydnadsföremål. 

Utöver putsning av föremål i hemmet hjälper vi gärna till med putsning av mässingsdetaljer i båtar. Det går att beställa putsningen separat eller som en del av storstädning av båtar, en uppskattad tjänst både på för- och eftersäsongen. 

Utöver föremål i koppar, mässing och silver kan vi även ta hand om rengöring och underhåll av föremål i kristall. Tänk dock på att vissa typer av kristallföremål, så som tyngre takkronor, kan kräva specialutrustning. Hör därför gärna av dig till oss i förväg om du har frågor.

Dina kontaktuppgifter