heroimage
Matlagning
Matlagning är lite av det svarta fåret bland våra tjänster.
Kontakta oss

Matlagning

Matlagning är lite av det svarta fåret bland våra tjänster. Det är en av få tjänster vi utför som inte omfattas av RUT-avdraget. Trots det har vi valt att behålla den i vårt utbud eftersom den är så uppskattad av våra kunder. 

Möjligheten att laga mat hemma hos våra kunder är mycket uppskattad. Att komma hem till en färdig måltid efter en lång dag är en svårslagen känsla. Vi hjälper kunder i alla åldrar med matlagning, inte minst de som är lite äldre.

Våra anställdas varierande bakgrund är en stor styrka för oss, inte minst vad gäller just matlagning. Vid förfrågan kan vi erbjuda autentisk matlagning från världens alla hörn. Vi behärskar självklart också traditionell svensk husmanskost. Vill du prova en spännande middag eller kanske överraska föräldrar på annan ort med en trevlig kväll? Kontakta oss på HomeMaid så hjälper vi dig!

"Jag kan verkligen rekommendera HomeMaid. Får hjälp med matlagningen regelbundet. Det känns som sådan lyx. De gör ett sådant bra jobb, kanonbra mat och förenklar min vardag så mycket."

Dina kontaktuppgifter