heroimage
Matinköp och andra ärenden
Vi handlar och bär hem åt dig!
Kontakta oss

Matinköp och andra ärenden

Slipp tisdagshandla bland skrikande småttingar och stressade föräldrar. Låt oss sköta handlandet och bära hem dina varor! Det är vardagslyx i sin renaste form.

Låt oss veckohandla åt dig! Att trängas och köa i mataffären, för att sedan släpa hem kassar med armar som blir längre och längre för varje steg … Drömmer du om att slippa det? Eller du kanske har svårt att ta dig till affären, och att bära hem varorna. Vi tar hand om det! Vi sköter gärna dina matinköp och andra ärenden i butik, så att du får tid över till annat. Och självklart bär vi hem dina varor.

Hjälp med inköp är en av våra få tjänster som inte är RUT-berättigade. Vi erbjuder den ändå, eftersom så många kunder behöver och uppskattar att få hjälp med det här.

Vill du ha hjälp med inköp, eller bara veta mer?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Dina kontaktuppgifter

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer