heroimage
Djurpassning
Behöver du hjälp av någon som tittar förbi och gör rent kattlådan eller kanske tar hunden på en långpromenad?
Kontakta oss

Djurpassning

Kanske blir det några sena kvällar på jobbet framöver? Behöver du hjälp av någon som tittar förbi och gör rent kattlådan eller kanske tar hunden på en långpromenad? Husdjur är en av få tjänster vi utför som inte omfattas av RUT-avdraget. Trots det har vi valt att behålla den i vårt utbud eftersom den är så uppskattad av våra kunder. Hör av dig till oss så löser vi det.

Vi på HomeMaid vet precis hur givande det kan vara med husdjur. Vi vet också att det ibland kan göra att man känner sig låst och desperat får jaga någon som kan avlasta i vissa lägen. Vi kan hjälpa dig lösa vardagspusslet så att både du och dina husdjur mår bättre. 

Vi vet att ingen känner dina husdjur bättre än du. Vi vet också att inget husdjur är det andra likt. Därför pratar vi gärna om dina önskemål för att komma fram till vad just du behöver hjälp med.

Eftersom inte alla är bekväma med alla typer av djur kan vi inte garantera att vi kan ta hand om alla typer av djur. Vi kan också i vissa fall behöva lite framförhållning rörande vissa typer av djur. Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna! 

Dina kontaktuppgifter

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!