Djurpassning

Behöver du hjälp av någon som tittar förbi och gör rent kattlådan eller kanske tar hunden på en långpromenad?
Kontakta oss

Djurpassning

Ska du resa bort en vecka eller två? Kanske blir det några sena kvällar på jobbet framöver? Behöver du hjälp av någon som tittar förbi och gör rent kattlådan eller kanske tar hunden på en långpromenad? Husdjur är en av få tjänster vi utför som inte omfattas av RUT-avdraget. Trots det har vi valt att behålla den i vårt utbud eftersom den är så uppskattad av våra kunder. Hör av dig till oss så löser vid det.

Vi på HomeMaid vet precis hur givande det kan vara med husdjur. Vi vet också att det ibland kan göra att man känner sig låst och desperat jagar någon som kan avlasta i vissa lägen. Vi på HomeMaid kan hjälpa dig lösa vardagspusslet så att både du och dina husdjur mår bättre. 

Vi vet att ingen känner dina husdjur bättre än du, vi vet också att inget husdjur är det andra likt. Därför pratar vi gärna om dina önskemål för att komma fram till vad just du behöver hjälp med. 

Eftersom inte alla är bekväma med vissa typer av djur kan vi aldrig garantera att vi kan ta hand om alla typer av djur. Vi kan också i vissa fall behöva lite framförhållning rörande vissa typer av djur. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig gärna. 

Dina kontaktuppgifter