Byggstädning

Få saker känns så fräscha och härliga som nyrenoverade rum.

Kontakta oss

Byggstädning

Få saker känns så fräscha och härliga som nyrenoverade rum. Tyvärr är renoveringar ett rätt smutsigt jobb som kan lämna sina spår både på ytorna som renoveras och på huset i övrigt. Behöver du hjälp med byggstädning för att städa upp efter ett bygge eller renovering, oavsett om det är ett mindre hobbyprojekt eller ett större bygge, så finns vi på HomeMaid här för dig.

Byggstädning kapar steget mellan bygg och inflyttning

Slipdamm, sågspån, smutsiga arbetsskor, färgrester och små bitar maskeringstejp som envist sitter kvar där det inte borde. Renoveringar och byggnationer kan ibland smutsa ner lite mer än vad man är beredd på, och då kan det vara lägligt med en byggstädning. Vi på HomeMaid har lång erfarenhet av att städa nyrenoverade eller nybyggda ytor inför inflyttning.

Vore det inte skönt att veta att allt byggdamm verkligen är helt borta innan möbler flyttas in i ett rum? Att så väl väggar som golv och tak är ordentligt avtorkade och att varje skrymsle och vrå är fritt från smuts? Vi på HomeMaid vet vad som krävs för att skapa den där härligt nybyggda känslan.

Vad ingår i byggstädning?

En byggstädning är ett projekt i nivå med en flyttstädning. Målet är att göra ett nybyggt eller nyrenoverat hem klart för inflyttning. Nedsmutsningen efter ett bygge är dock en helt annan än den som förknippas med en normal flytt. Omständigheterna skiljer sig givetvis åt beroende på vad som gjorts men slutresultatet ska vara det samma, ett inflyttningsklart hem.

Alla anställda på HomeMaid som utför flyttstäd har självklart ID06-kort och HomeMaid som företag har tecknat hängavtal med Byggnads.

Vad kostar det?

Pris på byggstädning varierar och beror bl.a på var byggnaden finns som skall städas samt hur stor den är. Fyll i formuläret "Dina kontaktuppgifter" här nedanför så återkommer vi med svar på dina frågor.

Dina kontaktuppgifter