heroimage
Barnpassning
Familjeservice kallar vi vårt känsligaste område - barnpassning - eftersom det vi gör är mer än att bara vara barnvakter.
Kontakta oss

Barnpassning

Familjeservice kallar vi vårt känsligaste område - barnpassning - eftersom det vi gör är mer än att bara vara barnvakter. Vi hämtar och lämnar på förskola eller fritids, vi kokar nappar, vi gör rent leksaker och ser till att barnen är mätta och glada. Vi är barnvakten du kan lita på, i vått och torrt.

Barnpassning - kom i kontakt med våra erfarna barnvakter

Att ta hand om barn är ett ansvar som är långt större än det kan vara för någon världslig ägodel. Vi på HomeMaid är väl medvetna om detta och har därför ett särskilt team för just det ändamålet - våra anställda har en gedigen erfarenhet av att vara barnvakter.

Vi är medvetna om att det kan vara svårt att få tiden att räcka till för att passa barnen. Vi känner själva samma press som våra kunder att inte ha barnen på förskolan för länge, att hämta tidigt. Precis som våra kunder undrar också vi hur alla hinner med. Vi kan inte svara för hur andra lyckas, men vi kan erbjuda en lösning. Detta genom vår omtyckta barnpassning!

Vi tar hand om barnen, vare sig det är lämning på morgonen eller hämtning och passning på eftermiddagen. Tänk hur skönt det vore att säga hejdå till barnen i lugn och ro där hemma och veta att de får äta sin frukost i sin egen takt, blir påklädda och lämnade av en barnvakt som inte har bråttom och som bara har barnets välmående i fokus.

Vore det inte lugnare att veta att barnen blir hämtade tidigt och får komma hem till en lugn miljö i några timmar innan du kommer hem? Med vår barnpassningsservice skulle detta kunna bli verklighet.

Barnpassning som uppskattas av både föräldrar och barn

På HomeMaid förstår vi att det är ett stort ansvar att ta hand om barn. Att hyra en barnvakt är ett viktigt beslut och kan kännas utlämnande. Vi arbetar som regel med specialutbildad personal i ett eget team för just barnpassning. Då vi är mycket noga med vilka personer som arbetar i detta team kan det hända att vi inte kan ta emot nya kunder på kort varsel. För oss är det viktigare att vi är säkra på att tjänsten vi levererar är 100% rätt än att det går fort.

Vi på HomeMaid kan hjälpa till med allt som rör barnpassning och mer. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Dina kontaktuppgifter

  • Därför ska du anlita oss för barnpassning
  • Trygghet för kunder och anställda

    Säkerhetstänkandet är genomgående i hela vår verksamhet och i alla våra rutiner. Vår ansvarsförsäkring är din trygghet.

  • Utbildad personal med riktiga löner

    Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer