Barnpassning

Familjeservice kallar vi vårt känsligaste område eftersom det vi gör är mer än bara barnpassning.

Kontakta oss

Barnpassning

Familjeservice kallar vi vårt känsligaste område eftersom det vi gör är mer än bara barnpassning. Vi hämtar och lämnar på förskola eller fritids, vi kokar nappar, vi gör rent leksaker och ser till att barnen är mätta och glada.

Att ta hand om barn är ett ansvar som är långt större än någon världslig ägodel. Vi på HomeMaid är väl medvetna om detta och arbetar därför med ett särskilt team för just det ändamålet.

Vi är medvetna om att det kan vara svårt att få tiden att räcka till. Vi känner själva samma press som våra kunder att inte ha barnen på förskolan för länge, att hämta tidigt. Precis som våra kunder undrar också vi hur alla hinner med. Vi kan inte svara för hur andra lyckas, men vi kan erbjuda en lösning. Detta genom vår omtyckta barnpassning!

Vi tar hand om barnen, vare sig det är lämning på morgonen eller hämtning och passning på eftermiddagen. Tänk hur skönt det vore att säga hejdå till barnen i lugn och ro där hemma och veta att de får äta sin frukost i sin egen takt, blir påklädda och lämnade av någon som inte har bråttom.

Vore det inte lugnare att veta att barnen blir hämtade tidigt och får komma hem till en lugn miljö i några timmar innan du kommer hem?

Barnpassning som uppskattas av både föräldrar och barn

På HomeMaid förstår vi att det är ett stort ansvar att ta hand om barn. Vi arbetar som regel med specialutbildad personal i ett eget team för just barnpassning. Då vi är mycket noga med vilka personer som arbetar i detta team kan det hända att vi inte kan ta emot nya kunder på kort varsel. För oss är det viktigare att vi är säkra på att tjänsten vi levererar är 100% rätt än att det går fort. 

Vi på HomeMaid kan hjälpa till med allt detta och mer. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Dina kontaktuppgifter