heroimage
Uppgifter om din bostad
kvm

Så tycker våra kunder

Sedan 1997 har HomeMaid hjälpt familjer, ensamstående, seniorer och företag att få ihop vardagspusslet och skapa miljöer där det är lätt att trivas. Vi vill gärna höra vad du tycker och det är både ros och ris som gör oss bättre. Skriv en rad och berätta du också!

"Kontakt med kontoret är väldigt bra. Det är oerhört viktigt att de som utför städtjänsterna har bra arbetsvillkor och behandlas med största respekt - och jag har intrycket att det är så inom HomeMaid. Tacksam för era tjänster!"
"Vill bara säga att Sylwia som städar hos oss är en riktig klippa! Hon gör ett mycket nogrannt arbete, har blicken för vad som behöver fixas, tar egna initiativ och är en glädjekälla för oss. Tack!!"
"Kvaliteten på utförd tjänst är toppen! Vi är så glada över att ha ett rent hem och mer tid att spendera med barnen"
"Åtgärden med att lägga på 30 min på städpasset har gett resultat. Tack för det."
"Det är dem små sakerna, som att kläderna på pallen i sovrummet är vikta. Hur handdukarna i badrummet eller toalettpappret är vikt. Det är dessa saker som ger mervärde och glad över den tjänster ni tillhandahåller."
"Jag skulle vilja att den som städar kollar hur det ser ut innan städningen och ställer tillbaka som det var! Då tänker jag inte på kuddar i soffan men kanske stolar, ljusstakar mm."
  • Utbildad personal med riktiga löner

    Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

  • Nöjd kund-garanti

    Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte helt nöjd med resultatet så åtgärdar vi det direkt.

  • Bästa möjliga för miljön

    Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför gör vi alltid klimatsmarta val så långt det är möjligt – från att använda miljömärkta rengöringsmedel till att ta cykeln kortare sträckor istället för bil.

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer

 

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!