heroimage
Uppgifter om din bostad
kvm

Så tänker vi

Tid för det som är viktigt på riktigt
För många pusselbitar som ska passas in och allt fler bollar att hålla i luften? Vi på HomeMaid vet hur svårt det är att få tid i vardagen, för både det som måste göras och det du egentligen helst skulle vilja göra. Sedan 1997 har våra medarbetare hjälpt tusentals kunder på hemmaplan. 

Mindre måsten i vardagen
Vad är viktigt – på riktigt – för dig? Mer egentid eller mindre stress? Fler chanser att hinna träna eller komma i tid till nästa föräldramöte? Mer tid med familjen eller fler tillfällen för att njuta av en bra bok? Mindre måsten och mera mys? Vi kan inte garantera ett stressfritt liv. Vårt mål är att underlätta vardagen för dig och på så sätt skapa bra förutsättningar att trivas och må bra.

Vi är en organisation av kompetenta och serviceorienterade medarbetare med riktiga löner, kollektivavtal och humana arbetsvillkor. Något vi aldrig kommer att tumma på. Det är viktigt på riktigt – för oss. HomeMaid är medlem i Almega och har kollektivavtal med Kommunal.

Vi på HomeMaid fixar mer än hemstädning och fönsterputsning. Vi erbjuder även städning på arbetsplatsen och mycket annat. Skillnaden är egentligen inte så stor. Vårt jobb är att skapa bättre förutsättningar för trivsel och en fungerande vardag. Det är det vi kan bäst!

 

Om du vill läsa mer om hur vi på HomeMaid arbetar med hållbarhet, socialt ansvar och andra värdefrågor klickar du här. Om du vill läsa HomeMaids integritetspolicy och hantering av GDPR.

 

HomeMaid är medlem i Hemserviceföretagen Almega och har kollektivavtal med kommunal. 

 

Hemserviceföretagan Almega'

 

Fackförbundet Kommunal

 

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer

 

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!