Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Växjö

Visningen är kanske ditt boendes viktigaste timmar. Intresset och intrycket din bostad ger avgör ofta antalet budgivare och slutpriset. Vi på HomeMaid kan hjälpa dig att visa upp din bostad från sin bästa sida.

Att det är rent och snyggt hemma vid en visning är verkligen definitionen av en hygienfaktor. Homestyling, snittblommor och nybakade kakor i all ära men ingenting spelar någon större roll om inte bostaden uppfattas som ren och fräsch. 

Vi på HomeMaid i Växjö har över 15 års erfarenhet av flyttstädningar. Baserat på erfarenhet från mängder med visningsstädningar har vi därför satt samman en checklista för just detta. Utifrån denna, och naturligtvis dina önskemål som kund, känner vi oss säkra på att vi kan leverera ett riktigt bra resultat. '

Vi vill passa på att tipsa om att beställa en fönsterputsning i samband med visningsstädningen. Få saker påverkar så mycket som denna enkla åtgärd. Mer ljus gör att boendet uppfattas som större och luftigare, dessutom blir utsikten självklart bättre. Kontakta oss så berättar vi mer. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Växjö!
Telefon
0470-70 79 80
Adress
Honnörsgatan 2, 352 36 Växjö