Uppgifter om din bostad

Storstädning Växjö

Kommer släkten på besök eller är det dags för en stor middag? Vårstädning, julstök och julstädning, kärt barn har många namn. Oavsett anledning är det aldrig fel att ge ditt boende en riktig storstädning.

Efter flyttstädningen är storstädningen den mest grundliga städning vi genomför på HomeMaid i Växjö. Den enda skillnaden är egentligen att möblerna får stå kvar och att det är du som kund som får njuta av ett hus som är sådär extra rent och härligt. 

Med vår gedigna erfarenhet och kunniga personal har vi sammanställt en över 100 punkter lång checklista för storstädningar. Med den i händerna på vår kunniga personal känner vi oss säkra på att vi kan erbjuda en storstädning som är något utöver det vanliga. Tanken är verkligen att du som kund ska öppna dörren och känna den där wow-faktorn, inte bara första gången utan varje gång.

Vi rekommenderar att även boka en fönsterputsning i samband med storstädningen, inte bara för att det känns bra att få fönstren rengjorda samtidigt utan även för att de två behöver göras ungefär lika ofta, två gånger per år. Börjar det bli dags för en riktig storstädning hemma hos dig? Hör av dig till oss så hjälper vi gärna till.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Växjö!
Telefon
0470-70 79 80
Adress
Honnörsgatan 2, 352 36 Växjö