Uppgifter om din bostad

Hemstädning Växjö

Ibland är det okej att fuska. I alla fall när det kommer till att få livspusslet att gå ihop. Vi på HomeMaid finns här för att hjälpa dig få vardagen att gå ihop och flyta lite smidigare. Låt oss ta hand om hemstädningen så får du mer tid till annat.

"Ingen är bra på allt men alla är bra på något" brukar det heta. Vi på HomeMaid i Växjö är bra på att städa. Riktigt bra faktiskt. Om du låter ett proffs ta hand om städningen där hemma får du mer tid över till att göra sånt du är bra på, då vinner alla. 

På HomeMaid tror vi på engagerade, välutbildade och motiverade anställda. Därför erbjuder vi ordentliga anställningar med kollektivavtal, semester och utbildningar. Vi tror på våra anställda och det har i snart 20 år visat sig vara ett recept för framgång för både oss och våra kunder.

Kontakta oss om du vill ha en leverantör med säker hantering av nycklar där samtliga anställda, från VD till våra mest nyanställda genomgått så väl kreditkontroll som belastningsregisterkontroll, allt för att du som kund ska kunna känna att din bostad är i trygga händer.

Hör av dig så berättar vi gärna mer!

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Växjö!
Telefon
0470-70 79 80
Adress
Honnörsgatan 2, 352 36 Växjö