Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Växjö

Fönsterputsning är ett riktigt hantverk som kräver kunniga anställda med bra utrustning och regelbunden utbildning. På HomeMaid är vi noga med att behålla våra fönsterputsare, de är våra yrkesstolta stjärnor - därför kan vi erbjuda en fönsterputsningsservice i Växjö som är olik någon annan.

Du kommer garanterat se bättre efter vår fönsterputs

Fönsterputsning är en av de saker som får en omedelbar effekt på hur ett rum uppfattas. Utsikten blir bättre, rummet ljusare och ofta uppfattas det också som större än innan. Fönsterputsning förlänger också dina fönsters livslängd. Det finns bara fördelar med att ha rena fönster. 

Fönsterputsning utförs alltid i samband med en flyttstädning och vi rekommenderar också att genomföra det tillsammans med visningsstädningar och storstädningar, dels för att låta ditt hem se så bra ut som möjligt och dels för att fönster bör putsas ungefär lika ofta som man genomför en riktig storstädning, det vill säga två gånger per år.

Kontakta oss på HomeMaid i Växjö så berättar vi gärna mer!

Områden i Växjö där vi verkar

Vi erbjuder fönsterputsning i Växjö med omnejd, bland annat:

 • Alvesta
 • Hovmantorp
 • Ingelstorp

Vad ingår i fönsterputsningen? 

Vi vet att det finns nästan lika många sorters fönster som det finns hus. Långt ifrån alla tänkbara fönster finns representerade i listan här till höger men oavsett din modell finns med eller inte kan vi nästan alltid hjälpa dig. Vi har så väl kunskap som specialutrustning för de flesta situationer. 

I en fönsterputsning ingår så väl invändig som utvändig putsning av fönstren. Vi torkar självklart även av karmar och fönsterbräden för att försäkra oss om att vi lämnar ett rent och snyggt fönster efter oss. Djupare karmrengöring ingår normalt ej men kan beställas vid behov.

Pris på fönsterputs 

Priset på fönsterputsning i Växjö varierar beroende vart du bor samt vilka sorts fönster som skall putsas. För att få en bra uppskattning kan du fylla i formuläret på denna sida.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Växjö!
Telefon
0470-70 79 80
Adress
Honnörsgatan 2, 352 36 Växjö
 • Exempel på fönster som vi putsar

  Fönster utan spröjs

  Fönster med spröjs

  Enkelsidiga fönster

  Dubbelsidiga fönster

  Överhängt fönster

  Inglasad balkong

  Fönsterkarmar

  Aluminiumfönster

  Träfönster

  Fönsterdörrar

  Vridfönster

  Fasta fönster