heroimage
Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Västerås

Det kanske viktigaste tillfället du någonsin visar upp din bostad är när den ska ut till försäljning. Då krävs det att den fångar potentiella köpares intresse och tilltalar så många som möjligt. Vi på HomeMaid i Västerås vet vad som krävs för en lyckad visning.

Ett rent och fräscht boende är A och O när det kommer till visning. Utan det spelar homestyling, fina fotografier och mäklarens skicklighet ingen roll. Med över 15 års erfarenhet av visningsstädning vet vi vad som krävs för att din lägenhet ska framstå som ren och fräsch av potentiella köpare. 

Vi arbetar utifrån en checklista baserad på lång erfarenhet för att skapa den där nystädade känslan som tål att granskas i sömmarna även av en noggrann potentiell köpare. Därutöver tar vi givetvis också hänsyn till dina önskemål. Ljusinsläpp och utsikt är mycket viktiga vid en visning, glöm därför inte att också boka en fönsterputsning med visningsstädningen.

Tänk på att en visningsstädning ofta gör som störst nytta innan fotograferingen, behövs sedan en kompletterande städning inför visning eller mellan visningarna kan vi givetvis vara behjälpliga även med detta. Kontakta oss på HomeMaid i Västerås så berättar vi mer. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Västerås!
Telefon
021-80 12 50
Adress
Klockartorpsgatan 14, 723 44 Västerås
Öppettider
Måndag till Fredag 7.00-16.30