heroimage
Uppgifter om din bostad

Storstädning Västerås

Ibland vill man ha det så där extra rent hemma. Kanske är det gäster på gång eller så vill man bara känna att vårstädningen blivit ordentligt gjord av ett proffs. Oavsett anledning finns vi på HomeMaid i Västerås till din tjänst. 

Den där rena känslan man kan uppleva om man tar ett djupt andetag efter ett sommarregn, den känslan är det vi på HomeMaid strävar efter att uppnå efter en genomförd storstädning. Oavsett anledning mår alla hem bra av att storstädas minst två gånger per år. Passa även på att boka en fönsterputsning i samband med din storstädning, för extra slående resultat. 

Tack vare vår mångåriga erfarenhet av storstädningar har vi kunnat utveckla en gedigen checklista för storstädning. Noggrannheten och omfattningen är den samma som vid en flyttstädning, skillnaden är att det är du som kund som får njuta av det gnistrande resultatet. 

Dammtorkning, dammsugning, våttorkning av golv och öppna ytor, dammsugning av möbler, högstädning, in- och utvändig rengöring av vitvaror och mycket annat ingår alltid vid en storstädning men om du har särskilda önskemål är vi idel öra. Det finns trots allt ingen som känner ditt hem lika väl som du.

Kontakta oss på HomeMaid i Västerås så berättar vi mer. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Västerås!
Telefon
021-80 12 50
Adress
Klockartorpsgatan 14, 723 44 Västerås
Öppettider
Måndag till Fredag 7.00-16.30