Uppgifter om din bostad

Hemstädning Västerås

Släpp det svenska jantelagskravet på att allt ska vara perfekt hemma. Låt ett proffs ta hand om städningen då och då så att du kan göra mer av det som är viktigt för dig. Det är därför vi på HomeMaid i Västerås finns.

På HomeMaid i Västerås vet vi att vardagen ibland kan vara hektisk och livspusslet ibland svårt att få att gå ihop. Vi tycker att det vore bättre om alla hade mer tid att göra det som just de är bäst på. En del människor brinner för sitt jobb, andra engagerar sig ideellt eller i föreningslivet. Oavsett vad ditt hjärta slår för kan vi på HomeMaid hjälpa dig att få mer tid över till just det. 

Med nästan 20 års erfarenhet av hemstädning vet vi att det krävs mer än bara att det blir rent för att våra kunder ska bli helt nöjda med oss. Det krävs att vi levererar mer än bara städning. Vi strävar efter att ta hand om ditt hem på samma sätt och med samma ansvarskänsla och noggrannhet som vi tar hand om våra egna. 

För att lyckas i vår ambition vet vi att vi måste förstå våra kunder och deras unika behov. Först då kan vi leverera det vi vill. Av den anledningen gör vi alltid ett personligt hembesök för att anpassa tjänsten efter just dina behov. Kontakta oss så bokar vi upp ett sådant besök hemma hos dig.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Västerås!
Telefon
021-80 12 50
Adress
Klockartorpsgatan 14, 723 44 Västerås