heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Västerås

Fönsterputsning är mer än bara rengöring, det är ett hantverk, något man behöver fingertoppskänsla för och något som kräver erfarenhet. Vi på HomeMaid i Västerås har allt som krävs för att leverera skinande resultat i ditt hem.

Rena fönster kan göra en otrolig skillnad för ett hem. Ökat ljusinsläpp gör att ytor uppfattas som större, renare, nyare och fräschare. Det gör också att utsikten kommer till sin rätt.

Fönsterputsning kan köpas som ett abonnemang, i samband med din hemstädning eller vid enstaka tillfällen. Vi rekommenderar dock att fönsterputsning genomförs minst två gånger per år, både för fönstrens livslängd och renlighet.

Vi erbjuder fönsterputsning i Västerås till både privatpersoner såväl som företag. Vi har en nöjd kund-garanti som gäller både privatpersoner och företag - vi är måna om att du som beställare ska känna att du fått ett fantastiskt värde utav pengarna!

Områden

Vi erbjuder fönsterputs i Västerås med omnejd, bland annat:

  • Köping
  • Hallstahammar
  • Surahammar
  • Eskilstuna
  • Kolbäck

Vad ingår i fönsterputsningen? 

I en fönsterputsning ingår så väl invändig som utvändig putsning av fönstren. Djupare karmrengöring kan beställas vid behov.

Allt arbetsmaterial ingår i tjänsten, förutom möjligtvis stegar som vi gärna ser att du som beställare kan erbjuda oss. Om inte annat så informeras vi gärna om detta innan vi anländer så att vi kan anordna en lösning.

Vanliga fönstertyper som vi servar inkluderar:

  • 2-sidiga (in- och utsida)
  • 4-sidiga (in- och utsida samt emellan)
  • 6-sidiga (in- & utsida, emellan, samt fönster i mitten)
  • Spröjs och dekorationslister

Vi vet att det finns många typer av fönster. Vi är också lyhörda för eventuella speciella önskemål så som putsning av glasfasader, höghöjdsputsning och specialfönster som behöver torkas av ordentligt. Kontakta oss på HomeMaid i Västerås så berättar vi gärna mer.

Fönsterputs hos privatpersoner i Västerås

Vi putsar fönster hemma hos privatpersoner - i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. Tänk på att även invändiga glasytor så som spegelväggar, glashyllor och glasräcken kan må bra av en putsning nu och då även om de inte smutsas lika hårt.  

Fönsterputs hos företag i Västerås

HomeMaid fönsterputsare har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell, kontor och butiker. Tänk även på att invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas.

Pris på fönsterputs

Priset på fönsterputsning varierar beroende vart du bor i Västerås samt vilka sorts fönster som skall putsas. För att få en bra uppskattning kan du fylla i formuläret på denna sida.

VANLIGA FRÅGOR OM FÖNSTERPUTSNING

Hur lång tid tar en fönsterputsning? 

Tidsåtgången beror naturligtvis på antalet fönster, deras läge och vilken typ av fönster det rör sig om. Om du enbart är i behov av en tidsuppskattning får du gärna kontakta oss på HomeMaid så hjälper vi dig efter bästa förmåga. 

Måste jag ha egen fönsterrengöring hemma?

Nej, HomeMaid står för så väl materiel och medel för fönsterputs. Om det finns fönster som av en eller annan anledning är mycket svåråtkomliga uppskattar vi att få information om detta i förväg då specialutrustning i vissa fall kan behövas. 

Vid putsning av fönster utomhus - Vad händer om det regnar?

Regn i sig är sällan ett problem så länge det inte är mycket rikligt. Kyla och blåst är de två vanligaste problemen. Om vår personal bedömer att ett fullgott jobb inte kan utföras bokar vi självklart om fönsterputsningen till ett annat tillfälle. 

Hur gör jag för att få RUT-avdrag på den utförda fönsterputsen?

Det sker automatiskt. Vi rapporterar in till skatteverket, du får en faktura där RUT-avdraget redan är gjort. Om du vill ha ytterligare information kan du läsa mer här.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Västerås!
Telefon
021-80 12 50
Adress
Klockartorpsgatan 14, 723 44 Västerås
Öppettider
Måndag till Fredag 7.00-16.30