Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Uppsala

"Du får ingen andra chans att göra ett första intryck" brukar det heta. Det är värt att ha i åtanke när det är dags att ha visning på ditt boende. Få saker är så viktiga för det första intrycket som att boende uppfattas som rent och fräscht.

På HomeMaid i Uppsala vet vi vad som krävs för att uppnå ett gott resultat vid visningsstädning. Vi arbetar utifrån en checklista baserad på över 15 års erfarenhet av visningsstädningar. Låt oss skapa den där magiskt rena känslan i ditt hem när det är dags för visning.

Av erfarenhet vet vi att visningsstädningen är det första som måste genomföras inför en visning. Vi rekommenderar att den görs redan innan fotograferingen för att skapa bästa tänkbara förutsättningar. Därefter kan homestyling och fotografering genomföras. 

Om behov av en kompletterande städning finns före eller mellan visningarna kan vi givetvis vara behjälpliga även med detta. Vi vill också tipsa om att boka in en fönsterputsning i samband med er visningsstädning. Rena fönster skapar bättre ljusinsläpp och låter utsikten komma till sin fulla rätt.

Kontakta oss på HomeMaid i Uppsala så berättar vi gärna mer. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Uppsala!
Telefon
018-15 35 50
Adress
Bergsbrunnagatan 28, 753 23 Uppsala
Öppettider
8-17 måndag till fredag