heroimage
Barnpassning Uppsala
Familjeservice kallar vi vårt känsligaste område - barnpassning - eftersom det vi gör är mer än att bara vara barnvakter.
Kontakta oss

Barnpassning Uppsala

Vi hämtar och lämnar på förskola eller fritids, vi kokar nappar, vi gör rent leksaker och ser till att barnen är mätta och glada. Vi är barnvakten du kan lita på, i vått och torrt.

Vår personal som jobbar med barnpassning på HomeMaid Uppsala är alla barnkära människor. De flesta har egna barn och oftast barnbarn. Det är människor som vet hur givande det är att arbeta med barn. Människor som förstår att det är mer än bara ett jobb.

Vi vet hur mycket det är som måste falla på plats för att barnpassning ska fungera bra. Barnets ålder, schema, behov och personlighet påverkar alla vad som krävs av barnpassaren.

Då förtroende för personen är extremt viktigt tar vi alltid lite extra tid på oss att välja ut rätt person för jobbet. Därefter får ni som kund en möjlighet att i lugn och ro träffa den tilltänkta kandidaten och själva känna efter att allt känns bra. 

Dina kontaktuppgifter

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Uppsala!
Telefon
018-15 35 50
Adress
Bergsbrunnagatan 28, 753 23 Uppsala
Öppettider
Måndag till Fredag 7.00-17.00

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer