Välkommen till oss på HomeMaid i Uppsala! Vi servar även: Tierp, Sunnersta, Östhammar, Örsundsbro och allt däremellan

I staden som huserar nordens äldsta universitet, som är Carl von Linnés födelseort och Pelle Svanslös hemstad är vi 75 personer som varje dag gör vårt allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi täcker in ett stort område, från Tierp i norr till Sunnersta i söder, Östhammar i öster till Örsundsbro i väster. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina.Vi är experter på att få ditt hem skinande rent och fräschtVi hjälper gärna till att skräddarsy en lösning för ditt unika behov för att underlätta just din vardag, oavsett om det gäller hemstädning, flyttstädning, storstädning eller andra liknande utmaningar i vardagen. Ring oss gärna så hjälper vi dig.

Våra områdeschefer heter Victoria Ekman och Therese Palm. Vill du prata med någon av dem eller med någon annan av oss som jobbar i här i Uppsala, är du välkommen att ringa oss på 018–15 35 50 eller maila: uppsala@homemaid.se Välkommen hit, välkommen hem!

Marie Kolding
Kundtjänst
Marie Kolding
Victoria Ekman
Områdeschef
Victoria Ekman
Therese Palm
Områdeschef
Therese Palm
Marie Andersson
Säljare
Marie Andersson
Jenny Allberg
Distriktschef Mälardalen
Jenny Allberg
Johan Kullander
Regionchef Mälardalen
Johan Kullander
johan.kullander@homemaid.se
Evelyn Nilsson
Områdeschef
Evelyn Nilsson
Uppgifter om din bostad
kvm
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Uppsala!
Telefon
018-15 35 50
Adress
Bergsbrunnagatan 28, 753 23 Uppsala
Öppettider
Måndag till Fredag 7.00-17.00

Våra tjänster i Uppsala

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer