heroimage
Kontorsstädning Älmhult
Boka en företagsstädning i Älmhult och få till en fräsch arbetsmiljö för att medarbetare ska trivas och besökare känna sig välkomna.
Anmäl ditt intresse här!

Kontorsstädning Älmhult

"Det är så lätt att glömma bort att säga till när allt fungerar som det ska" säger våra kunder. Det är vi nöjda med. Det är så företagsstädning i Älmhult ska fungera.

Söker du kontorsstädning i Älmhult? På HomeMaid Älmhult tycker vi att en ren arbetsplats med hög trivsel är viktigt. Vare sig det handlar om kladdiga whiteboards, trassliga sladdhärvor, smutsiga golv eller metallspån kan vi hjälpa till att skapa en bra arbetsmiljö. Vi kan förlägga kontorsstädningen både på och utanför arbetstid och så ofta som passar er. 

Utöver vanlig kontorsstädning kan vi även hjälpa till med vattning av blommor, trappstädning, påfyllning av förbrukningsmateriel eller vad er verksamhet än kan tänkas behöva.

VAD INGÅR I FÖRETAGSSTÄDNINGEN?

I en företagsstädning ingår precis det ni vill. Vi kommer givetvis med rekommendationer baserat på erfarenhet men era egna behov känner ni bäst själva. I många fall får verksamheten styra behovet. I en kontorsmiljö är behovet mindre än i ett kök eller en verkstadsyta men företaget kanske har alla tre? Enklast är att vi träffas och tillsammans gör upp ett schema för hur just ni vill ha ert företag städat. 

Vad kostar en företagsstädning?

Priset på företagsstädning i Älmhult varierar och beror bl.a på var ni har era lokaler samt hur stort kontoret är. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och hittar en lösning tillsammans som passar er.

Dina kontaktuppgifter

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Älmhult!
Telefon
0476–63 66 30
Adress
Södra Esplanaden 24, 343 32 Älmhult
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30