heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Älmhult

Letar du efter fönsterputsare i Älmhult? Att putsa fönster är ett äkta hantverk. Det kräver både kunskap, erfarenhet och ibland akrobatiska färdigheter för att göras rätt. På HomeMaid i Älmhult har vi samlat på oss alla tre, och kan därför garantera rena, skinande fönster! 

Fönsterputsare i Älmhult med kompetens

Så väl ljusinsläpp som utsikt blir bättre med rena fönster, de förändrar hur ett boende upplevs. Våra erfarna fönsterputsare har både hantverkskunnandet och uppfinningsrikedomen som krävs för att göra ett riktigt bra jobb. De kan se till att du får fläckfria fönsterrutor till ett förmånligt pris, vecka in och vecka ut om så önskas. Vi ser också till att putsa dina fönster in- och utvändigt och inga fönster är ett hinder för oss - dubbelsidigt, enkelsidigt, överhängt fönster, balkongsfönster eller fönster med spröjs - vi löser allt!

Specialanpassad fönstertvätt i Älmhult

Vissa typer av uppdrag så som höghöjdsputsningar och hela glasväggar kan ställa särskilda krav på den utrustning och kompetens som krävs för att göra ett bra jobb. Om ni har särskilda behov löser vi oftast även det. 

Om du söker grundläggande fönsterputsning i Varberg eller söker fönsterputs med särskilda krav - tveka inte att kontakta oss för mer information! 

Vad ingår i fönsterputsningen? 

I en fönsterputsning ingår så väl invändig som utvändig putsning av fönstren. Vi torkar självklart även av karmar och fönsterbräden för att försäkra oss om att vi lämnar ett rent och snyggt fönster efter oss. Djupare karmrengöring ingår normalt ej men kan beställas vid behov.

Pris på fönsterputs 

Priset på fönsterputsning varierar beroende vart du i Älmhult bor samt vilka sorts fönster som skall putsas. För att få en bra uppskattning kan du fylla i formuläret på denna sida.

Vanliga frågor och svar 

Går det abonnera på fönsterputsning? 

Självklart. Många av våra kunder har en eller två fönsterputsningar inbokade på årsbasis, vanligtvis vår och höst. För de flesta privatbostäder räcker det gott och väl. Fönsterputsning kan också med fördel bokas i samband med en storstädning.

Under vilken tid på dagen sker fönsterputsning? 

Normalt sett putsar vi under ordinarie arbetstid på vardagar men vid behov kan vi självklart tillgodose andra behov också.

Vad händer om det regnar eller är kallt vid tillfället? 

Normalt sett är lättare regn inget större problem men riklig nederbörd, inte minst i kombination med blåst, kan innebära att vi behöver boka om till ett annat tillfälle. Det går i regel bra att putsa ner till ungefär -10 grader utan att det påverkar resultat men läge och typ av fönster kan inverka på detta. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Älmhult!
Telefon
0476–63 66 30
Adress
Södra Esplanaden 24, 343 32 Älmhult
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer