Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Sundsvall

Det brukar heta att man aldrig får en andra chans att göra ett första intryck. Detta är extra sant vid visningar då prospektiva köpare förhoppningsvis förälskar i just din bostad. Låt ett proffs hjälpa dig att se till att din bostad gör bästa möjliga intryck. 

Få saker är så viktiga som att en bostad uppfattas som ren när den ska visas, det kan sägas vara själva definitionen av en hygienfaktor. Om städningen inte är i ordning spelar homestyling och kreativ fotografering ingen roll. På HomeMaid i Sundsvall har vi över 15 års erfarenhet av visningsstädning, låt oss hjälpa dig visa upp ditt hem från sin bästa sida. 

Tänk på att en visningsstädning kanske gör som störst nytta redan innan fotograferingen, behövs en kompletterande städning inför eller mellan visningar kan vi självklart hjälpa till även med detta. Tänk också på att en fönsterputsning kan göra stor skillnad för både ljusinsläpp och utsikt, passa på att boka detta på samma gång. 

Om du har frågor eller bara vill ha mer information är du givetvis välkommen att kontakta oss på HomeMaid i Sundsvall eller fylla i en intresseanmälan till höger.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Sundsvall!
Telefon
060-740 25 00
Adress
Thulegatan 25, 852 36 Sundsvall