Uppgifter om din bostad

Hemstädning Sundsvall

Ibland är det fullt tillåtet att fuska lite med livspusslet för att få mer tid till sånt som är viktigt för dig. Låt ett riktigt proffs ta hand om hemstädningen istället, släpp pressen att göra allt perfekt själv. 

På HomeMaid i Sundsvall har vi över 10 års erfarenhet av hemstädning. Vi arbetar efter principen att en riktigt nöjd kund kräver mer än bara rena golv. Det krävs en ansvarskänsla från vår sida som är lika gedigen som vi känner för våra egna hem. En relation med kunden som gör att vi förstår dig och vad som gör dig lite extra nöjd.

Med detta i åtanke genomför vi alltid ett kostnadsfritt hembesök för att få reda på lite mer om ditt hem, ingen känner det trots allt lika väl som du. Vi går igenom vilka unika förhållanden som rör just ditt hem. 

Vi tror också på en nära dialog med våra kunder för att fånga upp dina önskemål. Vi har en kundbok där du kan lämna meddelanden direkt till din serviceassistent och dessutom en områdesansvarig som du kan ringa om du vill göra ändringar i schemat, diskutera andra tjänster eller bara ställa frågor. 

Hör av dig till oss så berättar vi mer eller gör en intresseanmälan här till höger. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Sundsvall!
Telefon
060-740 25 00
Adress
Thulegatan 25, 852 36 Sundsvall