Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Sundsvall

Få saker har en så dramatisk effekt på hur ett hem uppfattas som dess fönster. Så väl ljusinsläpp som hur stort ett rum uppfattas påverkas av fönstren, för att inte tala om utsikten. Låt ditt hem komma till sin rätt, boka en fönsterputsning i Sundsvall redan idag.

Att göra fönsterputsning riktigt bra kräver rätt materiel, kunskap och hantverksskicklighet. På HomeMaid i Sundsvall har vi alla tre. Med över 15 års branscherfarenhet vet vi vad som krävs för att kunna erbjuda en riktigt bra fönsterputs i Sundsvall. 

Rena fönster kan göra en otrolig skillnad för ett hem. Ökat ljusinsläpp gör att ytor uppfattas som större, renare, nyare och fräschare. Det gör också att utsikten kommer till sin rätt.

Fönsterputsning kan köpas som ett abonnemang, i samband med din hemstädning eller vid enstaka tillfällen. Vi rekommenderar dock att fönsterputsning genomförs minst två gånger per år, både för fönstrens livslängd och renlighet.

Vi erbjuder fönsterputsning i Sundsvall till både privatpersoner såväl som företag. Vi har en nöjd kund-garanti som gäller både privatpersoner och företag - vi är måna om att du som beställare ska känna att du fått ett fantastiskt värde utav pengarna!

Områden

Vi erbjuder fönsterputs i Sundsvall med omnejd, bland annat:
  • Timrå
  • Njurunda
  • Kvissleby

Vad ingår i fönsterputsningen? 

I en fönsterputs ingår så väl invändig som utvändig putsning av fönstren. Vi torkar självklart även av karmar och fönsterbräden för att försäkra oss om att vi lämnar ett rent och snyggt fönster efter oss. Djupare karmrengöring ingår normalt ej men kan beställas vid behov.

Allt arbetsmaterial ingår i tjänsten, förutom möjligtvis stegar som vi gärna ser att du som beställare kan erbjuda oss. Om inte annat så informeras vi gärna om detta innan vi anländer så att vi kan anordna en lösning.Vanliga fönstertyper som vi servar inkluderar:
  • 2-sidiga (in- och utsida)
  • 4-sidiga (in- och utsida samt emellan)
  • 6-sidiga (in- & utsida, emellan, samt fönster i mitten)
  • Spröjs och dekorationslister
Vi vet att det finns många typer av fönster. Vi är också lyhörda för eventuella speciella önskemål så som putsning av glasfasader, höghöjdsputsning och specialfönster som behöver torkas av ordentligt. Kontakta oss på HomeMaid i Sundsvall så berättar vi gärna mer.

Fönsterputs hos privatpersoner

Vi putsar fönster hemma hos privatpersoner - i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. Tänk på att även invändiga glasytor så som spegelväggar, glashyllor och glasräcken kan må bra av en putsning nu och då även om de inte smutsas lika hårt.  

Fönsterputs hos företag

HomeMaid fönsterputsare har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell, kontor och butiker. Tänk även på att invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas.

Pris på fönsterputs

Priset på fönsterputsning varierar beroende vart du bor i Sundsvall samt vilka sorts fönster som skall putsas. För att få en bra uppskattning kan du fylla i formuläret på denna sida.

 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Sundsvall!
Telefon
060-740 25 00
Adress
Thulegatan 25, 852 36 Sundsvall