Uppgifter om din bostad

Storstädning Stockholm

Det finns tillfällen då man verkligen vill ha extra rent i hemmet. Stockholm är en stressig stad och ibland önskar man att det fanns mer tid till annat. Kanske ska det komma gäster på besök eller hållas någon sammankomst i hemmet. Eller det kanske helt enkelt inte har varit ordentligt städat på länge. Då kan det vara på sin plats med en riktig storstädning.

Bästa möjliga storstädning i Stockholm

När vi på HomeMaid i Stockholm utför en storstädning gör vi rent från golv till tak. Vi dammtorkar, gör rent i och runt vitvaror, dammsuger, våttorkar, vädrar och mycket annat. Allt för att ditt hem verkligen ska bli sådär extra rent, in i varje skrymsle och vrå.

Här på HomeMaid i Stockholm förstår vi de unika behov som finns i varje hem. Vi vet dessutom att det finns speciella omständigheter i olika delar av staden. Till exempel har en lägenhet i city partikelavlagringar vid ventilationen på ett sätt som en villa på Värmdö aldrig får. Tack vare att vår personal kan Stockholms olika delar kan vi också erbjuda en storstädning som passar just dig.

Orter i Stockholmsregionen 

Vi erbjuder storstädning i Stockholm på följande orter:

Få pris på storstädning i Stockholm

Använd formuläret nedan för att få ett ungefärligt pris på vad det skulle kosta att städa hemma hos dig. Skicka en förfrågan för ett mer exakt pris. 

Städlista - Rum för rum 

När vi på HomeMaid utför en storstädning i Stockholm gör vi rent från golv till tak. Vi dammtorkar, gör rent i och runt vitvaror, dammsuger, våttorkar, vädrar och mycket annat. Allt för att ditt hem verkligen ska bli sådär extra rent, in i varje skrymsle och vrå.

Läs nedan hur vi städar respektive rum.

TV-rummet

Få rum är till för umgänge på samma sätt som vardagsrummet. Det är här alla samlas på fredagskvällen för att titta på film, prata eller bara ligga på soffan och slösurfa lite på mobilen. Det är också här smulor från chips och popcorn hamnar mellan soffkuddarna och damm samlas på fönsterbräden. Vi vet var smutsen samlas, vi har städat i svenska folkets vardagsrum i 20 år. Låt oss göra ditt vardagsrum redo för helgen. 

Köket

Husets hjärta brukar sägas vara köket. Vem har inte varit med om att alla festens deltagare som av gravitation dras till köket hela tiden? Det är ofta här familjen samlas för första gången efter dagens jobb, skola eller dagis. Matrester kan hamna lite här och var, speciellt om man har barn. Fläktkåpor och kolfilter är något många gärna skjuter på framtiden och när kände du egentligen senaste att du ville göra rent ugnen en söndag?

Toaletten

Nu utgår vi naturligtvis bara från oss själva men det är inte jätteofta man känner för att avkalka och putsa duschkabinen en lördagsförmiddag, eller dammtorka rören, putsa speglar eller någon av de andra sysslorna som inkluderas i en storstädning av toaletter och badrum? Vi vet hur skönt det kan vara att få ägna sin helg åt något annat än att städa badrummet. Det är därför vi finns. 

Sovrum 

Hemmets lugnaste och mest rogivande rum smutsas inte särskilt hårt. Trots det är det ofta ett rum med mycket textilier som skapar damm. Att dammsuga och dammtorka någon gång i veckan räcker bra men lite då och då är det bra att även torka av väggar och tak samt att höga och svåråtkomliga ytor dammas. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Stockholm!
Telefon
08-556 954 44
Adress
Esplanaden 3A, 172 67 Sundbyberg