Uppgifter om din bostad

Hemstädning i Stockholm

Varje stad är unik, vi på HomeMaid Stockholm vet vad som krävs för att leverera en bra hemstädning just här i Stockholm. Med 95 % nöjda kunder känner vi oss säkra på att du kommer att bli nöjd med oss.

Mer än bara hemstädning  i Stockholm

Här på HomeMaid i Stockholm ser vi vår tjänst som mer än bara hemstädning. Vi ser det som ett ansvar för ditt hem. Det handlar inte bara om att det ska bli rent, det handlar om att lära känna våra kunder och lära oss hur just du vill ha det hos dig. Av den anledningen tror vi på en nära dialog. 

Vi förstår vikten av att hålla hög kvalitet i leveransen av vår tjänst. Vi arbetar också kontinuerligt med utbildning av våra anställda och med kvalitetskontroller och återkoppling. Vi vet att vår tjänst är beroende av att vår personal har rätt förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb och därför har vi bland annat kollektivavtal och fasta anställningar som praxis. Vår personal är viktig för oss! Därför är vi en städfirma som är bland de få med branschens lägsta personalomsättning.

Vad ingår i hemstädningen? 

Vad som ingår i en hemstädning tas alltid fram i samråd med dig som kund men normalt sett dammsuger och dammtorkar vi alla golv och fria ytor, därefter våttorkar vi de ytor som tål det, avkalkar badrum, avfettar kök och städar upp saker som ligger framme. 

Områden i Stockholm 

Vi erbjuder hemstädning i Stockholm med omnejd, bland annat: 

  • Stockholm City
  • Nacka / Värmdö
  • Lidingö / Djurgårdsstaden
  • Ursvik /Sundbyberg
  • Solna

Pris på hemstädning i Stockholm

Priset på hemstädningen varierar och beror både på hur stor boyta som skall städas, hur ofta du vill ha städning samt var i Stockholm du bor. Fyll i formuläret "Beräkna din månadskostnad" för att snabbt få en prisuppskattning.

Vanliga frågor och svar 

Kommer samma person hem till mig varje gång?

Ja, vi arbetar alltid med fast personal hos våra kunder. Däremot kan vi givetvis inte garantera att ingen någonsin blir sjuk, om din ordinarie blir sjuk försöker vi dock alltid att välja en ersättare som varit hos er förut och känner till så väl ert hem som era önskemål. 

Får jag använda sakerna HomeMaid lämnar hos mig?

Självklart! Vi tar inget extra betalt om du vill använda lite rengöringsmedel eller våra mirkofiberdukar och moppar, tänk bara på att de är rena tills vi kommer så att vi kan göra ett bra jobb och säg till om något medel tar slut så att vi kan fylla på. Om du är osäker på hur något av våra medel ska användas, tveka inte att fråga. 

Kan jag boka hemstädning en speciell dag och tid?

Vi försöker givetvis att vara tillmötesgående när det kommer till önskemål och tid, oftast går det att lösa. I det fall vi har mycket hög belastning på en viss dag och tid kan vi ändå ha ditt önskemål i åtanke om en lucka uppstår. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Stockholm!
Telefon
08-556 954 44
Adress
Esplanaden 3A, 172 67 Sundbyberg
Öppettider
8-17 måndag till fredag