heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Stockholm

Behöver du hjälp med fönsterputs? HomeMaids fönsterexperter erbjuder bästa möjliga fönsterputs och gör jobbet lika snabbt som effektivt. 

Fönsterputs är en tjänst som du kan boka vid behov eller abonnera på. Hur ofta ett fönster behöver putsas beror främst på dess läge. I centrala Stockholm kan behovet efter en fönsterputsning uppstå fortare än i utkanterna av staden. Oavsett vad, så ser vi till att putsa stockholmarnas fönster och har så gjort i över 15 år.

Fönsterputs hos privatperson i stockholm

Bor du i Stockholm och behöver rena fönster? Inga problem. Vi utför givetvis fönsterputsning hemma hos privatpersoner - i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. 

Fönsterputs hos företag 

Vi kan företag. HomeMaid Stockholm har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell, kontor och butiker.  

iNFÖR FÖNSTERPUTS:

För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen:

  • Flytta undan möbler, ta ner gardiner, töm fönsterbrädor. Måste vi flytta dem debiteras du en timkostnad för detta.
  • Har du fönsterlås? Glöm inte att lägga fram nyckel. 
  • Befintliga skador? (exempelvis repade eller spruckna glas, fel på låsvred eller trasiga persienner). Berätta det för oss innan vi börjar putsa dina fönster. Skadade/spruckna fönster putsas ej.
  • Rengöring av uterum, vinterträdgårdar och inglasade balkonger ingår ej, offereras separat.

Pris på fönsterputsning i Stockholm

Beroende på antalet och vilken typ av fönster det gäller så kan priset för en fönsterputsning variera. Även storleken på fönstret i fråga spelar roll. Kontakta oss därför gärna för en mer exakt prisuppgift.

"Så trevliga och professionella. Utmärkt jobb och gjorde det där lilla extra 👍"

Behöver jag som kund vara hemma under fönsterputsningen?

Nej. Det är dock självfallet bra om du är hemma för att släppa in vår fönsterputsare, samt att du är noga med att besiktiga resultatet efter att arbetet är genomfört.

Hur lång tid tar tjänsten?

Likt frågan kring pris är det svårt att ge ett rakt svar på detta. Enkelt sagt, det varierar - på antalet rum, fönster, och så vidare. Det är rekommenderat att du som kund och ansvarig fönsterputsare från HomeMaid möts och inspekterar förutsättningarna för arbetet - först därefter kan vi ge en tidsuppskattning.

Behöver jag ställa upp med städmaterial?

Nej. Vi tar med oss allt material som behövs för att kunna utföra vårt arbete.

HomeMaid Experter på städning i Stockholm
Telefon
08-556 954 44
Adress
Vasagatan 12 D, 172 67 Sundbyberg
Öppettider
8-17 måndag till fredag