Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Stockholm

"Alla ser bättre ut genom rena fönster" brukar man säga. På HomeMaid i Stockholm vet vi att fönsterputsning är en konst. Lika mycket hantverk som akrobatik. 

Fönsterputs är en tjänst som du kan boka vid behov eller abonnera på beroende på behov och önskemål. Hur ofta ett fönster behöver putsas beror främst på dess läge. I centrala Stockholm kan behovet efter en fönsterputsning uppstå fortare än i utkanterna av staden. Oavsett vad, så ser vi till att putsa stockholmarnas fönster och har så gjort i över 15 år.

Vi vet vilka förhållanden som råder just här och vår personal har både tålamodet och kreativiteten för att se till att även de mest svåråtkomliga fönster blir skinande rena. Ofta behövs fönsterputs till exempel i samband med att kommunen sopar gatorna efter vintern eller när vårsolen börjar skina in genom fönstret på allvar. 

Områden i Stockholm

Vi erbjuder fönsterputsning i Stockholm med omnejd, bland annat: 

  • City
  • Nacka
  • Värmdö
  • Lidingö
  • Solna
  • Sundbyberg

Vad ingår i fönsterputsningen?

När vi genomför fönsterputs så utgår vi alltid från en väl utarbetad checklista som vi tagit fram efter våra erfarenheter som leverantör av hushållsnära tjänster i över 15 år. Det är viktigt att poängtera att varje hem och således även fönster är unikt, därför behöver man alltid ta hänsyn till olika faktorer vid olika fall, men vi utför allt som oftast följande moment vid vår fönsterputsning i Stockholm:

  • Tvättar rent 2-sidigt, 4-sidigt och 6-sidiga fönster från topp till tå
  • Gedigen tvätt av skyltfönster eller liknande fönster
  • Tvätt och rengöring av persienner
  • Grundlig tvätt av fönsterkarm, fönsterbleck och fönsternisch

Det är viktigt inför genomförandet av tjänsten att du som kund ser till att plocka undan i fönsterbrädor och att fönsterområdet är helt fritt från möbler och dylika störningsmoment - detta för att vi skall kunna utföra vår fönsterputs utan några större missöden eller förseningar.

Fönsterputs i Stockholm hos privatpersoner 

Bor du i Stockholm och behöver rena fönster? Inga problem. Vi utför givetvis fönsterputsning hemma hos privatpersoner - i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. Tänk på att även invändiga glasytor så som spegelväggar, glashyllor och glasräcken kan må bra av en putsning nu och då även om de inte smutsas lika hårt.  

Fönsterputs hos Stockholms alla företag 

Vi kan företag. Homemaids Stockholmskontor har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell, kontor och butiker. Tänk även på att invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas. 

Pris på fönsterputsning i Stockholm

Beroende på antalet och vilken typ av fönster det gäller så kan priset för en fönsterputsning variera. Även storleken på fönstret i fråga spelar roll. Kontakta oss därför gärna för en mer exakt prisuppgift.

Frågor och svar

Behöver jag som kund vara hemma under fönsterputsningen?

Nej. Det är dock självfallet bra om du är hemma för att släppa in vår fönsterputsare, samt att du är noga med att besiktiga resultatet efter att arbetet är genomfört.

Hur lång tid tar tjänsten?

Likt frågan kring pris är det svårt att ge ett rakt svar på detta. Enkelt sagt, det varierar - på antalet rum, fönster, och så vidare. Det är rekommenderat att du som kund och ansvarig fönsterputsare från Homemaid möts och inspekterar förutsättningarna för arbetet - först därefter kan vi ge en tidsuppskattning.

Behöver jag ställa upp med städmaterial?

Nej. Vi tar med oss allt material som behövs för att kunna utföra vårt arbete.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Stockholm!
Telefon
08-556 954 44
Adress
Esplanaden 3A, 172 67 Sundbyberg
Öppettider
8-17 måndag till fredag