Flyttstädning i Stockholm

På HomeMaid i Stockholm erbjuder vi flyttstädning med garanterat nöjda kunder. Vi vet hur viktigt det är att inte bara du som beställare blir nöjd med en flyttstädning utan även köparen. Därför håller vi en genomgång av bostaden med båda parter för att säkerställa att alla är helt nöjda med resultatet.

Garanti på godkänt resultat vid flytt 

Med ett nytt boende som väntar är kanske det tråkigaste som finns att behöva städa av den gamla bostaden. Att flyttstäda är dessutom ofta tidskrävande och jobbigt, speciellt när du redan packat och flyttat ut alla städartiklarna. Du vill ägna dig åt att möblera och packa upp i ditt nya hem istället! Om du bor någonstans i Stockholms län och behöver hjälp med flyttstäd - ring då oss på HomeMaid i Stockholm så ordnar vi flyttstädningen i Stockholm åt dig så att du kan ägna dig åt viktigare saker. 

Vad ingår i flyttstädningen? 

Utöver en fullstädning av hela boendet ingår alltid fönsterputs i en flyttstädning. Vi förstår att bedömningen av en städning alltid är subjektiv, därför är vi alltid med vid genomgången och rättar till eventuella områden som någondera part inte är nöjd med. 

När det gäller just flyttstädning i Stockholm försöker vi också att minimera vår miljöpåverkan. Vi väljer alltid miljövänliga produkter, utnyttjar lokaltrafiken eller rent av cyklar kortare sträckor. 

Områden i Stockholm

Vi erbjuder flyttstädning i Stockholm med omnejd.

Pris på flyttstädning i Stockholm

Flyttstädningens pris varierar beroende på var i Stockholm du bor samt hur stor boyta som ska städas. Fyll i formuläret "Uppgifter om din bostad" för att snabbt få en prisuppskattning. På samtliga uppdrag tillkommer en serviceavgift om 250 kronor.

"Var nervös när jag anlitade flyttstädning efter ett total-fiasko av ett annat företag vid min förra flytt. Den här gången sköttes allt perfekt och fick så bra service av HomeMaid och speciellt Sami som jobbar på kundtjänst vid Sundbybergskontoret. Kommer att rekommendera HomeMaid till alla!"

Vanliga frågor och svar

Behöver jag ha något hemma för flyttstädningen?

Nej, vi på HomeMaid i Stockholm tar med oss allt som behövs för att genomföra flyttstädningen. Lägenheten bör vara helt tom när städningen genomförs. Om höga höjder eller andra mycket svåråtkomliga utrymmen behöver flyttstädas uppskattar vi om detta tas upp vid bokningen så att vi kan ta med lämplig utrustning för jobbet.

Hur lång tid i förväg behöver jag boka flyttstäd?

En vecka räcker i normala fall gott och väl för att vi ska kunna planera in en flyttstädning. Tänk dock på att vissa tider på året, normalt sett strax före och efter sommar och årsskifte, kan vara extra intensiva. Vid dessa tider är det bra att ha lite extra framförhållning.

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Det beror i första hand på ytan men även komplexiteten hos objektet. Gamla hus och lägenheter tar normalt sett längre tid än nybyggen. Vi brukar alltid hinna med ett objekt inom ramarna för en arbetsdag.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Stockholm!
Telefon
08-556 954 44
Adress
Esplanaden 3A, 172 67 Sundbyberg
Öppettider
8-17 måndag till fredag