Barnpassning Stockholm

På HomeMaid i Stockholm vet vi hur känsligt barnpassning är. Det krävs ett fullständigt förtroende för den som tar hand om det absolut viktigaste du har. Det är därför vi ofta tar hjälp av familj och vänner för just detta. Men ibland finns ingen tillgänglig, då finns vi här för dig.

Vår personal som jobbar med barnpassning är alla barnkära människor. De flesta har egna barn och oftast barnbarn. Det är människor som vet hur givande det är att arbeta med barn. Människor som förstår att det är mer än bara ett jobb.

Vi vet hur mycket det är som måste falla på plats för att barnpassning ska fungera bra. Barnets ålder, schema, behov och personlighet påverkar alla vad som krävs av barnpassaren.

Då förtroende för personen är extremt viktigt tar vi alltid lite extra tid på oss att välja ut rätt person för jobbet. Därefter får ni som kund en möjlighet att i lugn och ro träffa den tilltänkta kandidaten och själva känna efter att allt känns bra. 

Vi finns i hela Stockholms län, från Storstockholm och innerstad i synnerhet, till tillhörande kranskommuner och städer med omnejd.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Stockholm!
Telefon
08-556 954 44
Adress
Esplanaden 3A, 172 67 Sundbyberg
Öppettider
8-17 måndag till fredag