Välkommen till oss på HomeMaid i Södertälje! Din städfirma i Södertälje

Södertälje är mer än bara en stad. Här ryms allt från ishockey, fotboll och tennis till läkemedel och lastbilar … och så vi – ett kunnigt team av yrkesstolta serviceassistenter som dagligen gör vårt bästa för att våra kunder ska kunna komma hem till ett skinande rent hem. Sedan vi 2001 slog upp portarna till vår städfirma i Södertälje så har vi med stolthet levererat service till våra kunder i hela Södertälje med omnejd. Vi kan vårt Södertälje. Vi vet var mataffären i Blombacka finns och fixar middagsinköpen var du än bor i Södertäljeområdet.

Förutom hemstädning erbjuder vi även storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, inköp och matlagning, trädgårdsskötsel och barnpassning. För företag erbjuder vi kontorsstädning och trappstädning. Om du planerar att flytta så kan vi också sköta din visningsstädning. Vad det än gäller, så är vi aldrig mer än ett samtal bort.

Vi hörs!

P.S
Om du är på Torekällberget och njuter av en kringla på vårkanten oljar vi mer än gärna in altanen under tiden.

 

Områdesansvariga
Triin och Munazha

 

"Trevlig personal på plats hos oss och gediget utfört arbete, med ”rätta känslan” när man kom in i kök/badrum. Tack för det och vi ser fram emot att fortsatt engagera HomeMaid för vår hemstädning."

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Södertälje!
Telefon
08-556 954 44
Öppettider
8-17 måndag till fredag

Våra tjänster i Södertälje