Välkommen till oss på HomeMaid i Sandviken! Vi servar även: Storvik, Hofors och hela Sandvikens kommun

I bandyns och stålindustrins mecka kan du få besök av ett härligt gäng HomeMaidare varje vecka. Städa, tvätta, handla, läsa läxor och skjutsa till träningar – hur hinner man med allt? Jo, vi hjälper dig. Vi är utbildade i det vi gör och ger alltid vårt allra bästa. Bor du utanför Sandviken tveka inte att höra av dig, vi kommer! Vi kan även hjälpa dig med storstädning, fönsterputs, flyttstädning och lättare trädgårdsuppdrag.

Jag som är ansvarig för vår filial i Sandviken heter Helen Andersson. Hör gärna av dig till mig eller till någon av mina kollegor på telefon: 026-12 57 60 eller email: sandviken@homemaid.se så hjälper vi dig att göra vardagen liten enklare.

Ser fram emot en kontakt!

 

"Det är just för att ni gör det lilla extra som jag stannar hos HomeMaid. Vattnar blommor och viker tvätt – Underbart! Jag blev så glad ☺"
Helen Andersson
Områdes­ansvarig
Helen Andersson

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Sandviken!
Telefon
026-12 57 60

Våra tjänster i Sandviken

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer