Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Partille

Man får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Det är ett talesätt som är sant även när det gäller din bostad. Att göra just ett bra första intryck kanske är viktigare vid en visning än något annat tillfälle. 

Om du vill se ditt pris eller få en personlig kontakt behöver du bara fylla i formuläret här på sidan. Vill du ha information om tjänsten är du varmt välkommen att läsa vidare. 

Visningsstädning med glänsande resultat

Ett visningsstäd ska ha den effekten att besökare känner att intrycket av bostaden stämmer överens med de fina bilderna de sett i annonsen. Vi har 20 års erfarenhet av att göra just detta. Vid en visningsstädning fokuserar vi på att skapa det mest visuellt slående intryck vi kan så att ditt hem ger bästa tänkbara första intryck. 

Vad ingår i visningsstädningen?

Det beror givetvis lite på vad du vill och hur bostadens förutsättningar ser ut men lite förenklat kan man säga att det är en storstädning där vi fokuserar extra mycket på att putsa och polera samt göra rent på platser vi vet att folk tittar på en visning. Vi fokuserar inte på osynliga platser som oåtkomliga höjder, ventiler och svåråtkomliga skrymslen utan satsar istället på saker som blir blanka och glänser. 

Pris på visningsstädning

Du kan få en första uppskattning baserat på yta och postnummer här på sidan men vill du ha en exakt offert ber vi dig fylla i formulärets andra steg så att vi kan kontakta dig och återkomma med ett mer välgrundat pris. 

Frågor och svar

Ingår fönsterputsning?

Nej, inte som standard men vi rekommenderar det. Prata med oss vid bokningen så kan vi se till att det utförs samtidigt. Rena fönster ger en känsla av rymd och förbättrar utsikten. Definitvit en investering värd att göra. 

Hur lång tid i förväg behöver jag boka?

I normalfallet räcker en vecka men tänk på att vissa tider på året är trycket extra högt, oftaste i början av året och efter sommaren, då kan de löna sig att vara ute i lite extra god tid. 

Behöver jag tänka på något mer?

Inte i din bostad, däremot kan det kanske vara värt att snabbt snygga till trädgården om sådan finns. Förråd är en annan yta som ofta glöms bort men gärna inspekteras vid visning. Om du vill kan vi hjälpa dig med både trädgård och förråd också.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Partille!
Telefon
031-28 27 27