Uppgifter om din bostad

Storstädning Partille

Ibland vill man ha det lite extra rent hemma, kanske inför eller efter en studentfest, en släktmiddag eller bara vårens ankomst? Oavsett anledning erbjuder vi på HomeMaid storstädning utförd av proffs.

För att se ditt pris eller få en personlig kontakt behöver du bara fylla i steg ett respektive två i formuläret här så guidar vi dig genom processen. Vill du ha mer information är du välkommen att läsa vidare. 

Vad ingår i storstädningen? 

I en storstädning ingår nästan vad som helst du vill ska ingå. Vi utgår givetvis från en checklista vi arbetat fram under 20 år av storstädningar men om du har särskilda önskemål utöver detta är vi givetvis lyhörda för dessa. Om du vill ha ytterligare exempel på vad om ingår rum för rum finns den informationen här

Pris på storstäd?

Du kan snabbt se ditt prisexempel bara genom att fylla i antal kvm och postnummer här på sidan, vill du ha ett mer exakt pris behöver du bara fylla i steg två så kontaktar vi dig, diskuterar vad du vill ha gjort och räknar sedan fram en offert baserat på detta. 

Vanliga frågor och svar

Behöver jag förbereda något inför en storstädning?

Egentligen inte. Vi arbetar utefter de förutsättningar som råder. Är det t.ex ett storstäd efter en stor studentskiva så förutsätter vi nästan att det inte är iordningplockat när vi kommer.

Gör ni hembesök innan storstädningar?

Nej, i regel inte men om du anser att de behövs gör vi det självklart. Det kanske är så att bostaden som ska städas har mycket speciella förutsättningar eller att uppdraget kräver det. Vi finns här för att hjälpa dig. 

Vad behöver jag ha hemma?

Ingenting. Vi tar med oss vad vi behöver för att utföra uppdraget. Om det är så att dammsugare och trappstege eller pall inte finns att tillgå får du gärna informera om det vid bokningen så tar vi med oss det. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Partille!
Telefon
031-28 27 27