Uppgifter om din bostad

Hemstädning Partille

Få saker slår känslan av att komma hem och öppna dörren till ditt nystädade hem. Det är en känsla av lugn och välbefinnande som vi alla borde uppleva lite oftare. Varför inte ta hjälp av ett proffs för att få lite mer lugn i tillvaron?

Om du vill ha en uppskattning av ditt pris på hemstädning är det bara att fylla i ytan och postnummer här på sidan. Vill du bli kontaktad och få ett kostnadsfritt hembesök är det bara att gå vidare till steg två. Svårare än så behöver det inte vara. Vill du ha mer information är du välkommen att läsa vidare. 

Kostnadsfritt hembesök före hemstäd

Varje hem är unikt, därför är också varje uppdrag vi utför unikt. För att vi ska kunna ge dig en korrekt offert och säkerställa att du får det du vill ha gör vi alltid ett hembesök innan vi lämnar en slutgiltig offert. Vid hembesöket pratar vi igenom vad du vill ha gjort, hur förutsättningarna ser ut, om det är något särskilt vi behöver veta och mycket mer. Dessutom tycker vi att det är viktigt att du får träffa oss. Hembesöket är givetvis kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. 

Hemstädning, abonnemangsstäd, veckostäd?

Kärt barn har många namn. Det vi kallar hemstädning är en klassisk veckostädning av hemmet. Vi dammtorkar, dammsuger, våttorkar (om golven tillåter) och plockar i ordning. Detta är vårt standardutförande. I badrum och kök lägger vi lite extra tid på att torka och putsa. 

Pris på hemstädning

En första uppskattning kan du få bara av att fylla i antal kvm och postnummer här men om du vill ha en mer exakt uppgift behöver vi veta lite mer om ditt hem. Det går t.ex fortare att städa en modern villa med sparsamt möblemang där enbart två vuxna bor än ett mer ombonat äldre hus med två vuxna, två barn och ett husdjur.

Frågor och svar

Vad behöver jag ha hemma?

Allt du behöver ha hemma är en väl fungerande dammsugare och en stabil pall eller trappstege (tänk på att vissa av våra assistenter kanske inte är så långa och behöver något att stå på för att nå platser du kommer åt utan problem). Allt annat står vi för. Trasor, medel, microfiberdukar, mopp, hink och så vidare. Det bästa av allt är att vi ser till att detta fylls på regelbundet så länge du är kund hos oss. Du behöver aldrig jäkta iväg till affären för att köpa något som tagit slut inför morgondagens städ. 

Speciella önskemål

Vid en hemstädning kan vi givetvis hjälpa till med så mycket mer än vi tagit upp här. Det är bara att ta upp det vid hembesöket eller på mail/telefon. Vanliga saker vi hjälper våra kunder med är t.ex att vika tvätten, byta sängkläder, byta handdukar i kök och bandrum, tvätta en maskin eller två o.s.v. 

Får jag använda HomeMaids städartiklar?

Självklart! Om du vill får du använda våra medel och utrustning, vi ser till att det fylls på och det kostar ingenting extra. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Partille!
Telefon
031-28 27 27