Uppgifter om din bostad

Flyttstädning Partille

Det är mycket att tänka på i samband med en flytt, med flyttstäd från HomeMaid blir det en sak mindre. Få mer tid att till ditt nya hem med professionellt utförd flyttstädning. 

Vill du se ditt pris eller kanske en personlig kontakt? I så fall behöver du bara fylla i formulärets första respektive andra steg. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att läsa vidare.

Flyttstädning med garanterat godkänt resultat

På HomeMaid i Partille arbetar vi efter en enkel filosofi. Du som kund ska kunna känna dig säker på att din flyttstädning i Partille är omhändertagen när du lämnar över ansvaret till oss. För att du ska kunna göra det garanterar vi att resultatet blir godkänt. Det gör vi genom att göra en genomgång av bostaden tillsammans med köpare eller värden. Är den nya ägaren inte 100% nöjd åtgärdar vi detta på plats. 

Vad ingår i en flyttstädning?

Allt som krävs för att bostaden ska bli godkänd av den nya ägaren och lite till. Vid en flyttstädning gör vi verkligen ren en bostad från taknock till källargolv. Även svåråtkomliga ytor så som ventiler, höga skåp, taklister och annat ska passera inspektion. Målet är att så långt som möjligt återskapa känslan när bostaden var ny. 

Pris på flyttstäd?

Flyttstädning är enklare att beräkna än de flesta andra uppdrag eftersom bostaden är tom. Av den anledningen behöver vi i regel inte göra något hembesök först men vi kontaktar dig givetvis ändå per telefon inför uppdraget för att höra om det finns några särskilda önskemål eller hänsynstaganden vi behöver göra. 

Frågor och svar

Behöver jag lämna städutrustning i bostaden?

Nej. Vid en flyttstädning tar vi med oss allt vi behöver för att göra jobbet. Du behöver bara lämna över en tom bostad till oss så gör vi den klar för överlämning. 

Vad händer om köparen/värden inte kan vara med på en genomgång?

Då får vi städa lägenheten så att den ska passera en inspektion i alla fall. Skulle den nya ägaren mot förmodan ändå inte vara nöjd får vi återkomma och åtgärda detta tills det är klart. Det innebär aldrig någon merkostnad eller besvär för dig, du har ju trots allt köpt en flyttstädning med garanterat resultat.

Vad gör ni rum för rum?

Vid en flyttstädning arbetar vi efter en gedigen checklista baserad på 20 års erfarenhet av flyttstädning som innehåller över 100 punkter, en del av listan hittar du här men om det är något särskilt du undrar över får du mer än gärna kontakta oss. 

 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Partille!
Telefon
031-28 27 27