Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Norrköping

Visning är kanske ditt boendes viktigaste ögonblick. Vi på HomeMaid i Norrköping vet vad som krävs för att din lägenhet ska uppfattas som ren, fräsch och välkomnande när det är dags för visning.

Det brukar heta att man aldrig får en andra chans att göra ett första intryck. Vid få tillfällen är det så sant som vid en visning. Att boende uppfattas som rent och fräscht är extremt viktigt. En ren bostad efter en visningsstädning uppfattas som nyare, mer attraktiv och mer välkomnande. 

Med över 15 års erfarenhet vet vi på HomeMaid i Norrköping vad som krävs för en lyckad visningsstädning. Vi har tagit fram en genomarbetad och beprövad checklista för att säkerställa att allt som kan tänkas inspekteras av en potentiell köpare är rent och snyggt. Dessutom är vi självklart villiga att ta hänsyn till dina specifika önskemål. 

Vi hjälper dig hela vägen i mål

Tänk på att en visningsstädning kanske gör som mest nytta redan innan fotograferingen. Behövs det sedan en kompletterande städning inför själva visningen eller mellan visningarna kan vi självklart vara behjälpliga även med detta.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Områden för visningsstädning i Norrköping

Vi erbjuder visningsstädning i Norrköping med omnejd. Bland annat:

  • Åby
  • Svärtinge
  • Kolmården
  • Kimstad
  • Norsholm
  • Stavsjö
  • Skärblacka

Vad ingår i visningsstädningen?

En visningsstädning är i praktiken en storstädning men med större fokus på visuellt viktiga detaljer som spekulanter lägger märke till vid visningar. Vi tar också tag i de ytor som en noggrann spekulant kan tänkas titta på vid en visning så som, uppe på köksskåp, garderober och andra högt belägna ytor. Alla ytor dammtorkas, golv dammsugs och alla ytor som tål det våttorkas. Extra fokus läggs på metall och glas då dessa ytor syns mycket tydligt vid en visning. 

Pris på visningsstädning

Priset på visningsstädning beror på vart i Norrköping du bor samt hur stor boyta som skall städas. Fyll gärna i formuläret "Uppgifter om din bostad" så får du en snabb prisuppskattning.

Vanliga frågor och svar

Varför behöver jag visningsstädning?

En av de första saker man lägger märke till när man går in i ett hus eller en lägenhet är hur rent och ljust det uppfattas. Ljus och renhet påverkar hur stort ett boende uppfattas och står för en stor del av det första intrycket.

Tar HomeMaid med allt som behövs?

Ja. Dock behöver vi veta om dammsugare och trappstege inte finns att tillgå så att vi kan packa med detta inför städtillfället. I övrigt är det enda undantaget eventuella specialmedel för vissa ytor i de fall du som kund har önskemål om att dessa används. 

Vad mer kan påverka intrycket på en visning?

I första hand fönstren. Rena fönster ger både bättre ljusinsläpp och bättre utsikt. Dessutom uppfattas rena fönster som nyare. Vi brukar därför rekommendera att en fönsterputsning bokas i samband med visningsstädning om detta inte redan utförts inför fotograferingen. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Norrköping!
Telefon
011–10 41 10
Adress
Kungstorget 2, 602 18 Norrköping
Öppettider
8-17 måndag till fredag