Uppgifter om din bostad

Storstädning Norrköping - Vi gör ditt hem skinande rent - Homemaid

Ibland vill man ha det sådär extra rent hemma, sådär rent att det känns när man tar ett djupt andetag. Vi på HomeMaid i Norrköping vet vad som krävs för att skapa den där extra fräscha känslan i ditt hem.

Kanske stundar långhelger med besökande släkt eller besökande vänner, kanske är det bara dags för en ordentlig vårstädning. Oavsett anledning finns det alltid tillfällen då det är skönt att ha det sådär extra rent hemma, sådär rent som naturen känns efter ett sommarregn.

Lång erfarenhet för perfekt resultat

På HomeMaid i Norrköping vet vi vad som krävs för att skapa den där känslan. Det krävs en ordentlig storstädning. Med över 15 års erfarenhet av storstädningar har vi lärt oss en hel del. Vi har skapat en ordentlig checklista baserad på den erfarenheten och samlat på oss gedigen kunskap inom företaget. När du beställer en storstädning av oss på HomeMaid får du dra nytta av allt det. 

I samband med storstädningen brukar vi på HomeMaid rekommendera en fönsterputsning, dels för att det är ett bra tillfälle att få det ur världen men också för att rena fönster gör så mycket för hur bostaden upplevs. 

Är det dags för en storstädning? Ring oss. 

Områden för storstädning i Norrköping

Vi utför storstädning i Norrköping med omnejd. Bland annat:

  • Åby
  • Svärtinge
  • Kolmården
  • Kimstad
  • Norsholm
  • Stavsjö
  • Skärblacka

Vad ingår i storstädningen?

Storstädningen innehåller allt en vanligt veckostädning gör och mer därtill. Vid storstädningar tar vi bland annat tag i mer svåråtkomliga platser i hemmet så som högt belägna ytor andra platser som annars är svåråtkomliga eller helt enkelt inte behöver städas så ofta som veckovis. Ovanpå skåp, garderober och höga hyllor samlas lätt damm, väggarna i badrum behöver torkas, väggar i övriga boendet dammas. Allt detta behöver göras, men inte veckovis, därför finns storstädningen. 

Pris på storstädning

Priset på storstädning beror på vart du bor i Norrköping samt hur stor boyta som skall städas. Fyll i formuläret "Uppgifter om din bostad" för att snabbt få en prisuppskattning.

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar en storstädning?

Det beror naturligtvis på boytan men lite grovt räknat brukar vi säga att en bra storstädning tar ungefär tre gånger så lång tid som en vanlig veckostädning. I de flesta fall skickar vi ett par assistenter som arbetar i ett team för att hinna med allt inom en rimlig tid.

Hur långt i förväg behöver en storstädning bokas?

I de flesta fall räcker ett par dagar för att vi ska kunna ta oss an en storstädning men i vissa perioder, speciellt runt midsommar och jul, kan det vara klokt att vara ute i lite extra god tid om man vill vara säker på att få sitt städ precis innan gästerna kommer, eller precis efter att de åkt.

Vad behöver vi ha hemma inför storstädet?

Vi uppskattar om ni har en dammsugare och en stadig trappstege (för de höga och svåråtkomliga platserna) men det är inget måste, saknas det så tar vi med oss det när vi kommer, bara vi vet om det i förväg. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Norrköping!
Telefon
011–10 41 10
Adress
Kungstorget 2, 602 18 Norrköping
Öppettider
8-17 måndag till fredag