Uppgifter om din bostad

Hemstädning Norrköping - Vi städar rent ditt hem - HomeMaid

Vi på HomeMaid i Norrköping finns till för att du som kund ska kunna få lite mer tid över till det som är viktigt i livet. Vi vet att det är svårt att få livspusslet att gå ihop ibland så varför inte låta oss hjälpa till med hemstädning?

Pendling, ideella engagemang, fritidsintressen och tusen andra saker kräver alla tid. Vore det inte skönt att ha lite mer av den varan? Låt ett proffs ta hand om hemstädningen istället så kan du ägna dig åt annat. 

På HomeMaid i Norrköping förstår vi att varje hem är unikt och har sina egna unika behov. För att kunna göra våra  kunder nöjda vet vi att vi måste träffas och lyssna på dina behov, det gör vi genom att träffas och gå igenom ditt hem vid ett personligt besök. 

 

Vi tar hand om ditt hem

För att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg krävs mer än bara rena golv. Det krävs att vi tar ansvar för ditt hem som om det varit vårt eget. Det strävar vi konstant efter. Vi utbildar vår personal löpande, erbjuder god villkor och håller på så sätt ner personalomsättningen. På så sätt kan vi leverera en bättre tjänst till dig som kund. 

Om du är nyfiken på att höra mer eller vill boka ett hembesök är du välkommen att höra av dig till oss. Kontakta oss gärna så berättar vi mer. 

 

Områden för hemstädning i Norrköping

Vi erbjuder hemstädning i Norrköping med omnejd. Bland annat:

- Åby

- Svärtinge

- Kolmården

- Kimstad

- Norsholm

- Stavsjö

- Skärblacka

Pris på hemstädning

Priset på hemstädning varierar beroende på var du bor i Norrköping samt hur stor boyta som skall städas. Fyll i formuläret "Beräkna din månadskostnad" för att snabbt få en prisuppskattning.

 

Vanliga frågor och svar

Kommer jag att ha samma assistent varje gång?

Ja, på HomeMaid arbetar vi med fasta assistenter på alla hemstädningar. Däremot är våra assistenter bara människor, som alla andra kan de bli sjuka, behöva vara hemma med sina barn eller ta ledigt ibland. När det händer försöker vi att också ha en fast ersättare för just dig så att du ändå kan få en assistent som kan ditt hem och förstår dina behov. 

Vad behöver jag ha hemma?

En dammsugare, allt annat tar vi med oss. Mopp, hink, trasor, rengöringsmedel, microfiberdukar, dammvippor och allt annat som kan behövas ingår i avtalet vid hemstädning. Vi placerar ut det hos er vid uppdragets början och fyller sedan på allt i takt med behov. 

Får jag använda HomeMaids utrustning?

Självklart. Vi tycker det vore löjligt om du skulle behöva skaffa en andra uppsättning städutrustning, därför får du självklart använda våra saker och våra rengöringsmedel om du städar själv där hemma. Det enda vi ber om är att sakerna finns där klara att användas vid veckostädningen. 

Behöver jag städa innan HomeMaid kommer?

Det kanske låter som en fånig fråga men överraskande många undrar ändå över detta. Svaret är givetvis nej, det är ju därför vi finns. Däremot hjälper det om man plockar undan saker som ligger framme. Leksaker i barnens rum, disk i diskhon och annat småplock. Hinner du inte så fixar vi på HomeMaid givetvis det också men det tar ju lite tid från den ordinarie städningen. 

 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Norrköping!
Telefon
011–10 41 10
Adress
Kungstorget 2, 602 18 Norrköping
Öppettider
8-17 måndag till fredag