Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Norrköping

Att putsa fönster är ett äkta hantverk. Det kräver både kunskap, erfarenhet och ibland akrobatiska färdigheter för att göras rätt. På HomeMaid i Norrköping har vi samlat på oss alla tre. 

Fönsterputsning som gör skillnad

Få saker har så stor och omedelbar effekt på hur ett hem uppfattas som rena fönster. Ljusinsläppet blir bättre, rummen uppfattas som större och luftigare och hela hemmet upplevs som renare. Fönsterputs har verkligen många fördelar. 

 

Specialanpassad fönstertvätt för dina behov

Fönsterputsning går att beställa som abonnemang, ett regelbundet komplement till ordinarie hemstädning eller i samband med visningsstädning eller storstädning. Vid flyttstädning ingår fönsterputsning alltid i vår ordinarie leverans. 

Vi vet att det finns långt fler typer av fönster än vi lyckats få med i listan här till höger. Vanligtvis utgör det inget som helst problem. Har du däremot fönster som kräver höghöjdsputsning eller hela glasfasader ber vi dig kontakta oss för en uppskattning av priset då dessa tjänster kräver speciell utbildning och utrustning. Vi kan dock nästan alltid hjälpa till.

Områden i Norrköping

Vi erbjuder fönsterputsning i Norrköping med omnejd, bland annat i:

- Kneippen

- Lindö

- Karlshov

- Gamla Staden

 

Vad ingår i fönsterputsningen?

Vi putsar alla sidor av alla rutor, så väl invändigt som utvändigt samt fönsterbleck, karmar och fönsterbrädor. Självklart har vi med oss all utrustning och alla nödvändiga medel. Vi gör även rent speglar i badrum, invändiga glasdörrar och spegeldörrar på begäran. 

 

Pris på fönsterputsning

Priset varierar beroende på var du bor i Norrköping, hur många och vilken typ av fönster som ska putsas. Fyll i formuläret till höger på denna sida så får du en uppskattning av priset.

 

Vanliga frågor och svar

Går det att använda RUT-avdrag till fönsterputsning?

Självklart! RUT klassas som en hushållsnära tjänst och är berättigad till RUT-avdrag precis som andra hushållsnära tjänster. 

Vilken tid på dygnet utförs fönsterputsning?

I regel genomför vi fönsterputsning i samband med ert ordinarie veckorstäd eller engångsuppdrag om sådant finns, annars gör vi det i görligaste mån under ordinarie arbetstid även om vi självklart vid behov kan vi även utföra tjänsten på kvällar och helger.

Vad händer om det regnar eller är kallt på avtalad tid?

Regnar det för mycket erbjuder vi alltid kostnadsfri ombokning till ett annat tillfälle. Dock är lättare regn eller temperaturer ner till -10 sällan något problem. 

Kontakta oss på HomeMaid i Norrköping så tar vi hand om dina fönster. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Norrköping!
Telefon
011–10 41 10
Adress
Kungstorget 2, 602 18 Norrköping
Öppettider
8-17 måndag till fredag