Uppgifter om din bostad

Hemstädning Nacka

Vore det inte skönt att ha lite mer sinnesfrid ibland? Att komma hem en måndag kväll och känna att veckan börjar med att hemmet är nystädat trots att du ägnade söndagen åt att njuta av Nyckelviken med familjen?

Vi på HomeMaid i Nacka erbjuder hemstädning som går lite längre än bara rena golv. Vi ser det som ett stort förtroende att våra kunder väljer oss och arbetar därför för att våra kunder ska känna att vi tar ansvar för deras hem som vi tar hand om våra egna. Vi vet att vår personal är nyckeln för att nå ditt. Personal som har trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och en lön som går att leva på är ett måste för oss. 

Hembesök före hemstädning 

Eftersom varje hem är unikt tror vi på att lära känna våra kunder och anpassa våra tjänster. Beroende på hemmet, livssituationen och läget kan behoven vara helt olika. Det är därför vi genomför hembesök innan vi inleder nya uppdrag. Hembesöket är självklart kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. 

Vad innebär hemstädning?

En hemstädning är en klassisk veckostädning. Vi dammar, dammsuger och, beroende på material, våttorkar plana ytor och golv i alla rum. Extra fokus läggs vanligtvis vid toaletter och kök. Vid behov bäddar vi även sängar, plockar i ordning eller gör andra åtgärder som vi kommit överens om vid hembesöket.

Hur mycket kostar abonnemangsstädning?

Priset beror givetvis på ditt hems förutsättningar och hur ofta du vill ha städat. Om du vill ha ett ungefärligt pris är det bara att fylla i kvadratmeter och postnummer här, vill du ha ett exakt pris kan vi lämna en offert efter ett hembesök. 

Frågor och svar om hemstäd

Vilka städartiklar behöver jag ha hemma?

En dammsugare och, om det behövs, en stadig pall vi kan stå på (tänk på att en del av vår personal är kort och kanske behöver en pall för att nå platser du når utan). I övrigt står HomeMaid för allt materiel så länge du är kund hos oss. Trasor, moppar, hinkar, microfiberdukar, medel och allt annat. Vill du använda vår utrustning mellan städningarna ingår det självklart, säg bara till om något tar slut mellan tillfällena så att vi kan ta med oss nytt. 

Vad behöver jag göra innan ni kommer?

Ingenting. Vi städar utifrån de förutsättningar som råder och vi vet själva hur det kan bli på morgonen om man har bråttom. Hinner du är det klart vi uppskattar om barnens leksaker kommer ner i leklådan innan vi kommer eftersom vi då hinner lägga mer tid på faktiskt städ men det är absolut inget måste. 

Kan ni hjälpa till med...?

Svaret är oftast ja. Vanliga småsaker vi hjälper till med i många hem är att byta sängkläder, vika tvätten eller byta och tvätta handdukarna i badrummen. Det är bara att du säger till vad du vill ha hjälp med vid hembesöket eller meddelar oss inför veckostädningen så tar vi hand om det. Tänk dock på att vi aldrig öppnar våra kunders skåp och lådor om vi inte uttryckligen blivit tillsagda att göra det, därför behöver rena sängkläder läggas fram på sängarna och tvätt vi viker lämnar vi oftast i prydliga högar på sängen. 

Fler frågor?

Kontakta oss gärna via intresseanmälan, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Nacka
Telefon
08-556 954 44
Adress
Esplanaden 3A, 17267 Sundbyberg