Välkommen till oss på HomeMaid i Nacka

Vare sig du bor i lägenhet, villa eller radhus finns det vissa saker som förenar oss. Vi svär alla över trafiken på 222:an då och då. Vi undrar lite förstrött hur Slussenbygget kommer att påverka oss och så blir vi alla påminda om hur fantastiskt vackert vi bor ibland. 

För visst är Nacka fantastiskt. Närheten till havet, naturen och staden, allt på precis lagom avstånd. Blandningen av gamla vackra hus, moderna shoppingmöjligheter och en fantastiskt välskött kommun gör det lätt att trivas. Från de nya lägenheterna i Hammarby Sjöstad och Nacka Strand till de gamla husen i Saltsjöbaden, Solsidan och Eriksvik. Nästan vart man än tar sig i Nacka är vattnet nära. 

Vore det inte fantastiskt om du hade mer tid att njuta av det? Låt oss hjälpa dig skapa mer tid till sånt som är viktigt. Välj en städfirma i Nacka som kan området. Vi förstår att du som har en villa i Saltsjö-Duvnäs inte har samma behov som du som har en lägenhet i Saltängen, trots att det bara är ett stenkast bort, därför gör vi alltid kostnadsfria personliga hembesök för att anpassa våra tjänster till just dig.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Nacka
Telefon
08-556 954 44
Adress
Esplanaden 3A, 17267 Sundbyberg

Våra tjänster i Nacka