Uppgifter om din bostad

Storstädning i Malmö

Ibland vill man att hemmet verkligen ska vara skinande rent. Kanske är det dags för en bjudning, en studentskiva eller något annat högtidligt tillfälle? Eller så är det bara så att man längtar efter en ordentlig vårstädning.

Storstädning som ger resultat

Oavsett anledning finns det alltid tillfällen då ett hem behöver en riktig storstädning. Man kan bli förvånad över hur snabbt smuts letar sig in i skrymslen och vrån. En storstädning är lika grundlig som en flyttstädning med den huvudsakliga skillnaden att det är du som får njuta av resultatet. 

Områden i Malmö

Vi erbjuder storstädning i Malmö med omnejd, bland annat: 

- Bjärred

- Lomma

- Staffanstorp

- Käglinge

- Svedala

- Vellinge

Vad ingår i storstädningen? 

Inför en storstädning görs en checklista upp med dig som kund för att vi ska vara säkra på att du som kund blir nöjd. Vi dammtorkar från golv till tak, dammsuger, vädrar, våttorkar och gör rent i och omkring vitvaror. Allt för att skapa den där extra rena känslan.

Pris på storstädning 

Priset på storstädningen varierar beroende på hur stor boyta som skall städas samt vart du bor i Malmö. Fyll i formuläret "Uppgifter om din bostad" för att få en snabb prisuppskattning. 

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid i förväg behöver en storstädning bokas?

I normala fall har vi inget problem att ta oss an en storstädning med ungefär en veckas varsel i Malmö. Kring högtider som Jul, Nyår och Studentfiranden kan trycket dock vara högt, det skadar därför aldrig att vara ute i god tid. 

Behöver jag ha något hemma?

Egentligen inte, vi kan ta med oss vad vi behöver för att göra ett fullgott jobb men om dammsugare och eventuellt trappstege inte finns i bostaden underlättar det för oss om ni informerar om detta vid bokningen så att vi kan ta med oss allt. 

Hur lång tid tar det?

I de flesta fall kan vi klara av en storstädning på ungefär 4 timmar då vi arbetar i team om 2-5 personer efter behov. Större och mer komplexa objekt kan dock ta längre tid. För en exakt tidsuppskattning av ditt objekt ber er att kontakta oss.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Malmö!
Telefon
040-689 33 70
Adress
Östra Tullgatan 3, 211 28 Malmö