Uppgifter om din bostad

Hemstädning i Malmö

Börjar livspusslet känns för komplext? Varför inte fuska lite genom att låta någon annan ta hand om en bit? Släpp kravet på att försöka hålla det perfekt städat där hemma, låt ett proffs ta hand om det istället. 

Anpassad hemstädning efter dina behov

De flesta av våra kunder abonnerar på veckostädning, andra har det mer sällan eller vid behov. Vi vet att varje hem är unikt och har sina egna behov. Vi vet också att alla kunder vill ha saker och ting gjorda på sitt eget sätt för att de ska bli sådär extra nöjda med resultatet. Därför genomför vi alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi diskuterar med dig hur just du vill ha det. 

Professionell städning från vår personal 

Vi förstår också vikten av en bra dialog med våra kunder. Behov kan förändras under året och man kan komma på saker man vill ändra när man provat tjänsten ett par gånger. För att detta ska fungera är det viktigt att vår personal lär känna dig som kund, därför arbetar vi med kollektivavtal, riktiga anställningar och löner som går att leva på. Allt för att vår personal ska kunna leverera bästa tänkbara tjänst till dig som kund.

Områden i Malmö 

Vi erbjuder hemstädning i Malmö med omnejd, bland annat: 

- Svedala

- Löddeköping

- Staffanstorp

- Lomma

- Vellinge

Vad ingår i din hemstädning?

Våra hemstädningar anpassas alltid efter dina önskemål som kund. Normalt sätt städar vi alltid golv och fria ytor. Dammsugning och dammtorkning följs av våttrokning om materialet tål detta. Vi plockar undan, tar bort vissna blad från blommor och ser till att allt ser ordningsamt ut. Extra fokus läggs alltid på kök och badrum så att allt känns rent och fräscht.

Pris på hemstädning 

Priset på hemstädningen varierar beroende på hur stor boyta som skall städas, hur ofta du vill ha städning samt var i Malmö du bor. Fyll i formuläret "Beräkna din månadskostnad" för att snabbt få en prisuppskattning.

Vanliga frågor och svar 

Kommer vi att få samma person varje gång?

Ja, vi arbetar med fast personal hos våra kunder, det innebär att du får en person som är ansvarig för just ditt hem. Däremot är vi och vår personal bara människor, vi kan naturligtvis inte garantera att ingen blir sjuk, däremot kan vi lova att vi arbetar med fasta ersättare också, det innebär att om din ordinarie blir sjuk är det oftast någon annan som har varit hemma hos dig förut och känner till ditt hem och dina önskemål som kan hoppa in.

Kan man boka om eller boka av städet?

Självklart. Upp till en vecka innan är det inga problem. Om en ombokning behöver göras med kort varsel gör vi alltid vårt yttersta för att lösa även det.

Om jag inte är hemma men har något jag vill förmedla, hur gör jag då?

Antingen ringer/mailar du din områdeschef och tar det den vägen eller så lämnar du ett meddelande direkt till serviceassistenten i din kundbok.

 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Malmö!
Telefon
040-784 00
Adress
Östra Tullgatan 3, 211 28 Malmö
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30