heroimage
Uppgifter om din bostad

Hemstädning Malmö

Det är alltid skönt att kunna slippa undan tråkiga måsten i livet för att istället ägna sig åt sådant man tycker om. Det är därför vi på HomeMaid Malmö finns. Låt oss hjälpa dig att underlätta livspusslet lite.

Svårt att få vardagspusslet att gå ihop? Låt oss på HomeMaid Malmö hjälpa dig göra livet lite bättre. Vi finns till så att du ska få mer tid över till sådant som är viktigt för dig.

SLÄPP KRAVET PÅ ATT ALLT SKA VARA PERFEKT DÄR HEMMA

Vi tror att för att du som kund ska bli riktigt nöjd med vår leverans krävs mer än bara rena golv. Det krävs att vi tar hand om ditt hem med samma ansvarskänsla och noggrannhet som du själv gör. För att kunna göra detta måste vi känna dig som kund och förstå ditt hems unika förutsättning. Därför genomför vi alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom just dina förutsättningar och behov.

Kontakta oss på HomeMaid Malmö så bokar vi gärna upp ett besök på en tid som passar dig. 

Att bli kund

Efter vår kontakt får du en offert. För att ge ditt nya, välstädade liv en riktig kickstart rekommenderar vi en startstädning.


Så städar vi dina rum

För att få bästa möjliga städresultat rekommenderar vi att det är undanplockat i hemmet när vi kommer. Här följer en mer detaljerad genomgång av vad som ingår vid en hemstäd i olika rum.  


Bostadsrum
• Damning av vågräta ytor
• Dammsugning av mattor, golv och golvlister
• Avfläckning av luckor, kontakter, lampknappar, foder, lister, dörrar och dörrhandtag
• Putsning av speglar
• Tömning av papperskorgar (brännbart och komposterbart)
• Damning av tavelramar och lampor
• Avfläckning och moppning av golv

Kök och matplats:
• Samma punkter som i listan ovan (bostadsrum) och dessutom:
• Rengörning av kakel/stänkskydd över diskbänk
• Rengörning av spisen utvändigt
• Rengörning av micro in- och utvändigt
• Avtorkning av hushållsmaskiner
• Avtorkning av kyl/frys utvändigt
• Rengörning av sopkärl
• Avtorkning av matsalsbord och stolar
• Rengörning av diskho, diskbänk och blandare 

Badrum och toaletter
• Samma punkter som i listan högst upp (bostadsrum) och dessutom:
• Rengörning av badkar och duschutrymme
• Avfläckning av badrumsmöbler
• Avtorkning av hängare och handdukstork
• Rengörning av handfat utsida/insida
• Rengörning av toalett utsida/insida  


Tvättstuga och groventré
• Damning, dammsugning och moppning av fria ytor
Ovanstående är bara ett urval av allt det vi gör och kan göra när du anlitar oss. Vår hemstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst, där du tillsammans med oss kan forma en städplan som passar just dig.

Pris på hemstädning Malmö
hur ofta du vill ha städning samt var du bor. Fyll i formuläret längst upp på denna sida för att få en snabb prisuppskattning.
 
Vanliga frågor och svar
Får jag använda städutrustning och medel som ni tillhandahållit?
Inga problem! Vi tar inget extra betalt om du vill använda lite rengöringsmedel eller våra mikrofiberdukar och moppar - tänk bara på att de är rena tills vi kommer så att vi kan göra ett bra jobb och säg till om något medel tar slut så att vi kan fylla på. Om du är osäker på hur något av våra medel ska användas, tveka inte att fråga.

Kommer samma person hem till mig varje gång?
Vi arbetar med fast personal hos våra kunder. I vissa fall kan det dock hända att ordinarie serviceassistent blir sjuk. I så fall ser vi givetvis till att skicka en minst lika duktig och tillmötesgående kollega som kan vikariera tills dess att ordinarie serviceassistent är på benen igen.

Kan jag boka städning en speciell dag och tid?
Kan jag boka städning en speciell dag och tid? Ja, det går bra. Ha gärna i åtanke att vissa dagar och specifika tider kan vara svåra att boka på grund av att vi stundtals upplever hög belastning - men vi försöker vara så tillmötesgående som möjligt, och vi tar stor hänsyn till dina krav på tid och dagar för utförande av hemstädningen.


Fast månadskostnad med abonnemangsavtal

Du som kund hos oss har samma månadskostnad varje månad. 
Exempel:
Städ varje vecka: vissa månader får du hemservice fem gånger. Du betalar därför för 4,33 gånger varje månad.
Städ varannan vecka: vissa månader får du hemservice tre gånger. Du betalar därför för 2,167 gånger varje månad. Kostnaden är alltid densamma, vilket ger dig full koll på ekonomin. Fakturan skickas till dig via e-post. Kan du inte ta emot elektronisk faktura kontakta oss så hjälper vi dig självklart.Timbank

Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Timmarna sparas i en timbank och bokas om till ett senare tillfälle tillsammans med kunden. Timmarna för de olika tjänsterna har olika värde, så en veckostädningstimme kan inte bytas rakt av mot exempelvis en fönsterputstimme. Saldot i timbanken ska inte överstiga en månads hemservice.

Timbank

Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Timmarna sparas i en timbank och bokas om till ett senare tillfälle tillsammans med kunden. Timmarna för de olika tjänsterna har olika värde, så en veckostädningstimme kan inte bytas rakt av mot exempelvis en fönsterputstimme. Saldot i timbanken ska inte överstiga en månads hemservice.

Garanti och kvalitet

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med våra tjänster! Skulle du upptäcka att vi missat något vi kommit överens om: meddela oss snarast, senast inom 24 timmar, så kommer vi och åtgärdar detta så snart vi kan. Vi jobbar aktivt med kvalitetskontroller och utbildning av vår personal.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Malmö!
Telefon
040-784 00
Adress
Östra Tullgatan 3, 211 28 Malmö
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer