Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Malmö

Få saker gör så mycket för hur en bostad uppfattas som rena fönster. Både ljusinsläpp och utsikt blir bättre i en handvändning. Rum uppfattas som större, mer välkomnande och med bättre utsikt efter en gedigen fönsterputsning, det är nästan ren magi. 

Fönsterputsning är mer än bara en tjänst. Det krävs lika delar akrobatik, hantverkskänsla och erfarenhet för att nå ett riktigt bra resultat. Det förstår vi på HomeMaid i Malmö. Våra fönsterputsare behandlar sitt arbete som ett hantverk och hittar bra lösningar på de utmaningar som stundtals möter dem.

Fönsterputs kan köpas som abonnemangstjänst i samband med hemstädning i Malmö eller vid behov.

Hur ofta och när bör jag beställa fönsterputs?

Vi rekommenderar att fönster putsas minst två gånger per år. Bra tillfällen brukar vara efter att kommunen sopat gatorna på våren och innan det blir minusgrader på hösten. Tänk dock på att kring dessa tider så kan det blir svårt att hitta en lucka, så var ute i god tid.

Hör av dig till oss via mejl, telefon eller kontaktformuläret nedan så berättar vi gärna mer.

Områden i Malmö där vi erbjuder fönsterputs

Vi erbjuder fönsterputs i Malmö med omnejd, bland annat: 

- Svedala

- Löddeköping

- Staffanstorp

- Lomma

- Vellinge

Pris för fönsterputsning i Malmö

Kostnaden för fönsterputs varierar på var i Malmö som du befinner dig, vilken typ av fönster det rör sig om, och hur många fönster som skall putsas. För att få en korrekt prisuppfattning är det därför bäst att fylla i formuläret nedan och få ett ungefärligt pris av kostnaden direkt.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Malmö!
Telefon
040-689 33 70
Adress
Östra Tullgatan 3, 211 28 Malmö