heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Malmö

Boka fönsterputsning i Malmö som gör skillnad. Få saker gör nämligen så mycket för hur en bostad uppfattas som rena fönster. Vi på Homemaid i Malmö kan hjälpa dig med detta, redan idag!

Fönsterputsning är mer än bara en tjänst. Det krävs lika delar akrobatik, hantverkskänsla och erfarenhet för att nå ett riktigt bra resultat. Det förstår vi på HomeMaid i Malmö. Våra fönsterputsare behandlar sitt arbete som ett hantverk och hittar bra lösningar på de utmaningar som stundtals möter dem.

Fönsterputs kan köpas som abonnemangstjänst i samband med hemstädning i Malmö eller vid behov.

Så går det till

Fyll i vårt kontaktformulär med ditt postnummer för att få en prisuppskattning. I prisuppskattningsverktyget kan du ange:

  • Hur många fönster som ska putsas
  • Vilken typ av fönster som ska putsas (två sidor, fyra sidor, sex sidor eller överhängda fönster)
  • Om fönstren har spröjs eller inte

Har du några speciella krav eller frågor så är det bara att höra av dig till oss via mejl eller telefon till oss på Homemaid i Malmö. Därefter får du det uppskattade priset på en fönsterputsning i Malmö samt kan lämna dina uppgifter för en bokningsförfrågan.

Vilka typer av fönsterputsningstjänster finns det?

Boka fönsterputsning vid behov

För dig som känner att det vore skönt att kunna vara ute och njuta av vårsolen istället för att putsa fönster är denna tjänsten den perfekta lösningen. Du bedömer själv när det är dags, kontaktar oss och bokar en tid. 

Abonnemangsputs

Om du vill slippa att tänka på det där med fönsterputs är ett abonnemang den bästa lösningen. Vi bedömer tillsammans med dig hur ofta fönstren behöver putsas och planerar tillfällen i samråd med dig, därefter kan du koppla av och låta oss sköta jobbet.

Fönsterputs hos privatpersoner 

Vi putsar fönster hemma hos privatpersoner - i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. Tänk på att även invändiga glasytor så som spegelväggar, glashyllor och glasräcken kan må bra av en putsning nu och då även om de inte smutsas lika hårt.  

Fönsterputs hos företag 

HomeMaids fönsterputsare i Malmö har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell, kontor och butiker. Tänk även på att invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas. 

Hur ofta och när bör jag beställa fönsterputs?

Vi rekommenderar att fönster putsas minst två gånger per år. Bra tillfällen brukar vara efter att kommunen sopat gatorna på våren och innan det blir minusgrader på hösten. Tänk dock på att kring dessa tider så kan det blir svårt att hitta en lucka, så var ute i god tid.

Hör av dig till oss via mejl, telefon eller kontaktformuläret på sidan så berättar vi gärna mer.

Områden i Malmö där vi erbjuder fönsterputs

Vi erbjuder fönsterputs i Malmö med omnejd, bland annat: 

  • Svedala
  • Löddeköping
  • Staffanstorp
  • Lomma
  • Vellinge

Pris för fönsterputsning i Malmö

Kostnaden för fönsterputs varierar på var i Malmö som du befinner dig, vilken typ av fönster det rör sig om, och hur många fönster som skall putsas. För att få en korrekt prisuppfattning är det därför bäst att fylla i formuläret nedan och få ett ungefärligt pris av kostnaden direkt.

Vanliga frågor och svar 

Går det abonnera på fönsterputsning? 

Självklart. Många av våra kunder har en eller två fönsterputsningar inbokade på årsbasis, vanligtvis vår och höst. För de flesta privatbostäder räcker det gott och väl. Fönsterputsning kan också med fördel bokas i samband med en storstädning eller hemstädning.

Under vilken tid på dagen sker fönsterputsning? 

Normalt sett putsar vi under ordinarie arbetstid på vardagar men vid behov kan vi självklart tillgodose andra behov också.

Vad händer om det regnar eller är kallt vid tillfället? 

Normalt sett är lättare regn inget större problem men riklig nederbörd, inte minst i kombination med blåst, kan innebära att vi behöver boka om till ett annat tillfälle. Det går i regel bra att putsa ner till ungefär -10 grader utan att det påverkar resultat men läge och typ av fönster kan inverka på detta. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Malmö!
Telefon
040-784 00
Adress
Östra Tullgatan 3, 211 28 Malmö
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer