Uppgifter om din bostad

Flyttstädning i Malmö

Låt oss på HomeMaid i Malmö ta hand om din flyttstädning så att du kan ägna dig åt roligare saker, som att göra dig hemmastadd i din nya bostad. Vi erbjuder flyttstädning med besiktning och nöjd kund garanti. 

Nöjd kund garanti 

Vi vet hur viktigt det är att allt blir rätt vid en flyttstädning. Fungerar flyttstädningen bra blir överlämningen till nya ägarna nästan alltid en smidig och positiv upplevelse. Därför erbjuder vi alltid en nöjd kund garanti på våra flyttstädningar. Vi besiktigar resultatet med så väl nya som gamla ägare för att säkerställa att allt är till belåtenhet. 

Flyttstäd med det där lilla extra 

Utöver en grundlig städning av samtliga ytor gör vi även rent på djupet i och omkring vitvaror, i badrum och på höga ytor. För att säkerställa att alla parter blir nöjda och godkänner resultatet rekommenderar vi även att fönsterputsning utför i samband med flyttstädningen. Eftersom en städning trots det är subjektiv åtgärdar vi givetvis allt du som kund inte är helt nöjd med direkt vid besiktningen.

Söker du flyttstädning i Malmö eller har frågor och funderingar? Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Områden i Malmö

Vi erbjuder flyttstädning i Malmö med omnejd, bland annat i:

- Bjärred

- Lomma

- Staffanstorp

- Käglinge

- Svedala

- Vellinge

Vad ingår i flyttstädningen? 

En flyttstädning är en mycket grundlig städning framtagen speciellt för att uppfylla kraven från så väl köpare av bostad som hyresvärdar. Flyttstädet utförs efter en checklista som normalt godtas av så väl säljare som köpare/hyresvärd men vi är självklart öppna för särskilda önskemål. 

Pris på flyttstädning 

Priset på flyttstädningen beror på var du bor i Malmö samt hur stor boyta som skall flyttstädas. För att få en uppskattning av priset kan du fylla i dina uppgifter i formuläret "Uppgifter om din bostad". 

Vanliga frågor och svar 

Behöver jag tillhandahålla städmateriel själv? 

Nej, vid ett flyttstäd tar vårt erfarna team med sig allt som behövs i form av utrustning och kem. Bostaden kan vara helt tom, även på städmateriel. 

Hur lång tid tar flyttstädningen? 

Antalet arbetstimmar varierar självklart med bostadens storlek och hur hårt smutsade ytorna är men normalt sett avsätter vi personal så att uppdraget kan utföras på fyra timmar även om större eller mer komplexa uppdrag givetvis kan ta längre tid än så.

Hur lång tid måste jag boka före flytt? 

Normalt sett räcker en vecka för att vi ska kunna planera in ett uppdrag men vid vissa tider på året kan trycket vara högt, därför rekommenderar vi att ni är ute i god tid speciellt efter sommar och årsskifte. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Malmö!
Telefon
040-689 33 70
Adress
Östra Tullgatan 3, 211 28 Malmö